Homebrew need help with homebrew on new3ds 10.7

Ibz

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jul 13, 2016
Messages
105
Trophies
0
Age
26
XP
84
Country
United States
Hi so I just bought a new 3ds today and wanted to run homebrew on it with oothax with I use on my 2ds, but for some reason when I start the hax it quits me to the home menu. Is there a way to fix this?
 
D

Deleted-394630

Guest
Just install browserhax, then menuhax, it's listed all over the "Most recent" page.
 

MadMageKefka

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 28, 2016
Messages
1,672
Trophies
0
Age
36
Location
World of ruin
XP
1,915
Country
United States
Make sure you install the correct oothax version for your system. Meaning, if your N3DS XL is on 10.7, you need to use your 2ds to install the oothax payload for 10.7.

Just install browserhax, then menuhax, it's listed all over the "Most recent" page.
He can't use browserhax, he's on 10.7.
 
Last edited by MadMageKefka,

Blue

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 2, 2015
Messages
2,606
Trophies
2
XP
1,060
Country
United Kingdom
Make sure you install the correct oothax version for your system. Meaning, if your N3DS XL is on 10.7, you need to use your 2ds to install the oothax payload for 10.7.

--------------------- MERGED ---------------------------


He can't use browserhax, he's on 10.7.
Since yesterday Browserhax and Menuhax work.
 
D

Deleted-394630

Guest
Make sure you install the correct oothax version for your system. Meaning, if your N3DS XL is on 10.7, you need to use your 2ds to install the oothax payload for 10.7.

--------------------- MERGED ---------------------------


He can't use browserhax, he's on 10.7.
Did you not notice that they updated?

Ninja'd
 

Ibz

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jul 13, 2016
Messages
105
Trophies
0
Age
26
XP
84
Country
United States
I want to downgrade my new 3ds to 9.2 so I can download freeshop so can I do that with browserhaxs?
 
D

Deleted-394630

Guest
Obviously not.
Don't worry, we all do it. Unless you're obsessed and check gbatemp every waking moment, and sometimes in your sleep like me.

--------------------- MERGED ---------------------------

I want to downgrade my new 3ds to 9.2 so I can download freeshop so can I do that with browserhaxs?
No! Dont update! nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

--------------------- MERGED ---------------------------

I want to downgrade my new 3ds to 9.2 so I can download freeshop so can I do that with browserhaxs?
Stay on 10.7 if you want freeshop.
 

TechyTurtle

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 23, 2016
Messages
326
Trophies
0
Age
31
Location
MY ASS!
XP
256
Country
United States
just reopen it and if it does not work use sysupdater the original I KNOW its gives a higher chance of brick but it worked with my new 3ds
 

TechyTurtle

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 23, 2016
Messages
326
Trophies
0
Age
31
Location
MY ASS!
XP
256
Country
United States
sORTA I HAD TO DOWNGRADE MY 3DS TWCE DUE TO FRANKENFIRMWARE ONCE USING PLAIS SYSUPDATER AND THE SECOND TME USING THE ORIGINAL SYSUPDATER
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: For @Flame