need help with backup loader

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by ace90099, Nov 20, 2008.

Nov 20, 2008
  1. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
    I installed it like the guide on here told me to and everything worked fine. I had dvdx installed so i reinstalled that to use the correct iso. then i tested the loader to see if it would run the original disc and it did just fine but when i put in a copied game it did not work the drive just made a spinning and clicking sound and then after a while i get a message about an exception occurred.
    can anyone help me out with this.

    the copied game was "No.More.Heroes.UNCUT.MULTi4.USA.PALFIXED.WII-IND"
     
  2. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    try another game, can be all sorts, your speed of burning, your media, the disc been faulty itself.
     
  3. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
    I've tried bully, no more heroes, and resident evil 4 none of them worked when I used the backup loader on the homebrew channel it said disc read error:324 and when I put bully in after the wii tried to load it it said there was an error but the wii didn't do it for the other to games and I used imgburn and clonecd burn all of them and different write speeds but none of them worked?

    any suggestions?
     
  4. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    What backup loader are you using?
     
  5. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
  6. Vaala

    Newcomer Vaala Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    Norway
    Have you only installed the .wad, and not IOS249?
     
  7. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
    I installed both the iso and the wad but I'm not sure if the iso is installed correctly because I walked away as it was installing and didn't really read anything it said when I got back. But I did follow the instructions exactly.
     

Share This Page