NEED HELP URGENT

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by hypershaodw008, Oct 6, 2008.

Oct 6, 2008

NEED HELP URGENT by hypershaodw008 at 5:07 PM (1,037 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. hypershaodw008
    OP

    Newcomer hypershaodw008 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    can sum1 please help me my ds hinge broke and i can see the ribbon wire but wen i play metroid prime hunters and other games the screen looks all funi pls help

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. Defiance

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    Well, if you try to use the right forum, there might be some answers. [​IMG]
     
  3. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    you should post this in the ds discussion hardware section to get the help you need
     
  4. hypershaodw008
    OP

    Newcomer hypershaodw008 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
  5. Joey90

    Member Joey90 Not around any more

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    703
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    You will not be able to use it for a while [​IMG]

    You need to replace the case to fix the hinge, you can buy them for around $20 at dealextreme.com (but will take 1-2 weeks shipping).

    However this will only help if the ribbon cable is fully intact! If the picture is all funny it might mean that it is not, or it may just be a loose connection (which would be OK)

    So I would recommend taking apart the DS to check that the ribbon cable is OK, and if it is then get a replacement case. If it is not OK then you will also need a new top screen, which is a lot more work to install...
     
  6. UltraMagnus

    Member UltraMagnus hic sunt dracones

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    1,967
    Location:
    Portsmouth
    Country:
    United Kingdom
    can't you just replace the screen cable? or is it soldered on, in which case you would need a smt rework station to replace it....
     
  7. Joey90

    Member Joey90 Not around any more

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    703
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    You mean the ribbon cable? It's kinda attached to the LCD... plus you can't AFAIK buy them seperately. It'll be easier to replace the screen if the ribbon cable is broken.
     
  8. hypershaodw008
    OP

    Newcomer hypershaodw008 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    ye ive ordered 1 but im mainly concerned about the cable i dont really wanna get a new ribbon
     
  9. hypershaodw008
    OP

    Newcomer hypershaodw008 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    ye ive ordered 1 but im mainly concerned about the cable i dont really wanna get a new ribbon
     

Share This Page