Need help identifying R4 Clone

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by tKo HaXoR, Mar 23, 2010.

Mar 23, 2010
  1. tKo HaXoR
    OP

    Member tKo HaXoR GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    I have tried a few firmwares and it always stays stuck on the loading.. screen!

    I don't have the box, it doesn't have the R4 sticker anymore, i can't figure this out!!

    Here are a few pics

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
  3. tKo HaXoR
    OP

    Member tKo HaXoR GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    Off Topic: But yeah i kinda double posted lol.

    ENJOY

     
  4. tKo HaXoR
    OP

    Member tKo HaXoR GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    Ok i tried just about all of them and the only one that showed an improvement was R4 "NEW" firmware. It made my DS pass the loading screen but after that i just get black screens with nothing on them.!
     
  5. Langin

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    Hmm, do not try to double post but clicing the edit button and how old is it?
     
  6. TheChosenBanana

    Member TheChosenBanana GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    122
    Location:
    Croatia
    Country:
    Croatia
    This is the official latest firmware.
     
  7. tKo HaXoR
    OP

    Member tKo HaXoR GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    Got it running on the latest YSMenu with an unencrypted _DS_MENU.DAT file.
     

Share This Page