TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. tKo HaXoR

    OP tKo HaXoR GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Country:
    United States
    I have tried a few firmwares and it always stays stuck on the loading.. screen!

    I don't have the box, it doesn't have the R4 sticker anymore, i can't figure this out!!

    Here are a few pics

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Maz7006

    Maz7006 iSEXu
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,649
    Country:
  3. tKo HaXoR

    OP tKo HaXoR GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Country:
    United States
    Off Topic: But yeah i kinda double posted lol.

    ENJOY

     
  4. tKo HaXoR

    OP tKo HaXoR GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Country:
    United States
    Ok i tried just about all of them and the only one that showed an improvement was R4 "NEW" firmware. It made my DS pass the loading screen but after that i just get black screens with nothing on them.!
     
  5. Langin

    Langin HI! ^O^
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,743
    Country:
    Netherlands
    Hmm, do not try to double post but clicing the edit button and how old is it?
     
  6. TheChosenBanana

    TheChosenBanana GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    122
    Country:
    Croatia
    This is the official latest firmware.
     
  7. tKo HaXoR

    OP tKo HaXoR GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Country:
    United States
    Got it running on the latest YSMenu with an unencrypted _DS_MENU.DAT file.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - identifying, Clone,