naruto unh3 doesnt work

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by liamtrees22, May 13, 2010.

May 13, 2010

naruto unh3 doesnt work by liamtrees22 at 10:17 PM (2,449 Views / 0 Likes) 18 replies

  1. liamtrees22
    OP

    Newcomer liamtrees22 Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United Kingdom
    ok guys i found naruto unh3 but it wont work even with gen D3 please help
     
  2. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    nobody ever said it would?
     
  3. liamtrees22
    OP

    Newcomer liamtrees22 Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United Kingdom
    but is there anything else i can do
     
  4. justinefremlouw

    Member justinefremlouw GBAtemp Regular

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    254
    Location:
    Chi Town
    Country:
    United States
    yes, buy the damn game...
     
  5. steve-p

    Member steve-p GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    503
    Country:
    United Kingdom
    did you do the usual stuff?

    umdgen, edecrypt etc?
     
  6. Zerousen

    Member Zerousen 【=◈︿◈=】

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,948
    Country:
    United States
    people need to stop saying that, dammit. that doesn't help at all. anyways, there's no fix out yet. Just have to wait a while.
     
  7. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    Op wants to play the game, he/she can buy the game. Therefore, it does help. If he/she wants to play the game so badly, then go buy it so that he/she doesn't have to put up with the wait.
     
  8. liamtrees22
    OP

    Newcomer liamtrees22 Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United Kingdom
  9. ragingchaosgod

    Member ragingchaosgod JUBILEUS QAAL OVOF VOMSARG

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    575
    Country:
    Philippines
    ^ Well well... seems that plugin's coming in pretty handy~
     
  10. Zerousen

    Member Zerousen 【=◈︿◈=】

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,948
    Country:
    United States
    Haha, once the iso gets into my MSPD, I'll see if it works with me.
     
  11. Zerousen

    Member Zerousen 【=◈︿◈=】

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,948
    Country:
    United States
    Don't use usersystemlib_wrapper.prx, it made NUNH3 and Naruto akatsuki rising not work on my psp, until I turned it off. Strangely enough, it doesnt work with it on, but it also doesnt work without it still in the mspd.
     
  12. leonssj90

    Newcomer leonssj90 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    91
    Country:
    Chile
    This game works with the KH:BBS plugins, tested it myself [​IMG]
     
  13. Razor1993

    Member Razor1993 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    122
    Country:
    Turkey
    what firmware you use??? 5.00m33?
    becouse on my 5.50 Gen D3 it doesnt Work!!!
     
  14. leonssj90

    Newcomer leonssj90 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    91
    Country:
    Chile
    I use Gen-D3 Firmware and it works graet.
     
  15. Zerousen

    Member Zerousen 【=◈︿◈=】

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,948
    Country:
    United States
    make sure you have all plugins enabled, exept for the systemlib_wrapper.prx
     
  16. demonicstrife

    Member demonicstrife *INSERTGENERICTITLE*

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    769
    Location:
    Somewhere in the middle
    Country:
    United States
    Woooooow, didn't see this coming.

    That KH patch is basically a universal 6.20 game plugin.
     
  17. ragingchaosgod

    Member ragingchaosgod JUBILEUS QAAL OVOF VOMSARG

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    575
    Country:
    Philippines
    Ladies and gents, I think we've found a 6.20 fix.

    Now then... my universal question... will this work on my 5.03 GEN C?
     
  18. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    Indeed it is, just tried it with Prince of Persia : The Forgotten Sands, ALSO works, so there's nothing to be afraid of.
    (5.03 GEN-C here, just to inform you)
     
  19. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,503
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    The USA version works perfectly fine on 5.50 GEN-D3. I just test it today. [​IMG]
     

Share This Page