My attempt at hacking the wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bLaDeY, Jun 22, 2009.

Jun 22, 2009

My attempt at hacking the wii by bLaDeY at 7:49 AM (671 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. bLaDeY
    OP

    Newcomer bLaDeY Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    Morning All,
    I spent god knows how many hours reading this site and others but thought this one seemed a bit better so well done!

    Here's my problem I own an Australia version of the Wii which I gather runs the 'Europe' software which isn't a problem but on the weekend I decided to give hacking it a go following the 'Ultimate 4.0 guide' and a number of others.

    Previously my Wii would come up with 'Unable to read disc' only on backed up games and to refer to the manual but since attempting to hack it it will now no longer reads originals either, this could be a coincedence but I'm not sure.

    It doesn't even seem to read the drive so although i can every so often hear it clunk.

    Have I buggered it up? It seems to bring up the menu, settings etc without any problems so I'm not sure.

    Thanks

    Cheers
    Darren
     
  2. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    depends what you did exactly. I know what the ultimate guide contains, but whatever other guide you were using probably made you screw something up.
     
  3. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    maybe try checking Any region changer and check to make sure all your console area settings are still correct for your region. But i'm not sure exactly what you have done. maybe list a few things you have already done to your wii could help
     
  4. bLaDeY
    OP

    Newcomer bLaDeY Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    Sorry about the delay.

    The vast majority of my time was spent trying out USB loaders which didn't go to plan due to the hard drive not being compatible it would seem.

    I was running 4.0E and downgraded to 3.2E on recommendation and then proceeded to install home brew channel.

    I also gave the following a whirl http://beyondtheconsole.blogspot.com/ without any luck either.

    I hadn't even thought of checking the region, will load that up and give it a shot, I just hope I haven't stuffed it completely although from what I've read previously it wouldn't be deemed as bricked which is only a good thing [​IMG]
     

Share This Page