Mplayer_CE SMB Videos Freezing

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by z0mghii, Aug 23, 2009.

Aug 23, 2009
  1. z0mghii
    OP

    Newcomer z0mghii Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I'm running Mplayer_CE 0.75, I'm playing movies from my computer using SMB share, and roughly after 10-15 minutes it'll freeze.

    Help is appreciated thanks!
     
  2. UranusKiller

    Member UranusKiller TranceMaster

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    951
    Location:
    Redcar, England, UK.
    Country:
    United Kingdom
    ouch, do you have MPlayerCE cIOS202 installed http://code.google.com/p/mplayer-ce/wiki/USB20 ? you really should if you use smb and wan't usb2, not only gives usb2 speed, but also improved wifi for smb. Are these just pretty basic scene video's, either way they shouldn't be crashing, hows your'e cache when you press 1 twice, is it staying at 74%?
     
  3. z0mghii
    OP

    Newcomer z0mghii Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Havn't checked cache yet, is it okay to install cIOS202 even if i have cIOSCORP installed?
     
  4. Screemer

    Member Screemer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    1,248
    Country:
    Germany
    cioscorp has no effect on ios202.
     
  5. mousex

    Member mousex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    987
    Country:
    United States
    And IOS202 has no effect on Cioscorp [​IMG]
     

Share This Page