Moonshell 2 autoboot?

Discussion in 'DSTT' started by adamdz, Aug 6, 2009.

Aug 6, 2009

Moonshell 2 autoboot? by adamdz at 4:39 AM (1,358 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. adamdz
    OP

    Newcomer adamdz Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    Anyone got Moonshell 2 to autoboot on DSTT? It works fine if I launch it from default loader, but I want it to boot on startup.
     
  2. benjaminlibl

    Member benjaminlibl Funky Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    789
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
  3. adamdz
    OP

    Newcomer adamdz Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    That worked, thanks.

    I have another quesrion. If I launch moonshell 2 from default firmware (TTMenu) how can I get Moonshell 2 to boot back into TTMenu after exit like the old moonshell did.

    EDIT: nm found some file in the downloads that does it.
     
  4. benjaminlibl

    Member benjaminlibl Funky Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    789
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
    Actually, I never got that to work for some reason. I must have installed something wrongly, because even the ttio.nds I downloaded doesn't work for me.
     
  5. adamdz
    OP

    Newcomer adamdz Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    http://gbatemp.net/index.php?download=6012

    That's the one that worked for me with TTMenu 1.17 and moonshell 2.05. Not sure if you tried the same one.

    Do you know how to make the DS shutdown after exiting moonshell 2? I have one card where I only use moonshell and when I exit it just goes to a white screen and I have to manually shut it down. Know how to make it shutdown on exit?
     
  6. benjaminlibl

    Member benjaminlibl Funky Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    789
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
    Yes, that's the exact same one I got. Didn't work for me before though. I'm gonna re-install and try again.

    I'm not sure what you mean. Exit Moonshell? Why don't you just turn it off T_T
     
  7. adamdz
    OP

    Newcomer adamdz Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    Well that's what I do, just wondering if I could get it to shutdown automatically when I click exit in moonshell [​IMG].
     
  8. benjaminlibl

    Member benjaminlibl Funky Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    789
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
    I still can't get it to work, for some reason. You just replace that with the one in the "resetmse" folder don't you.
     
  9. adamdz
    OP

    Newcomer adamdz Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    Ya that's all I had to do :/.
     
  10. benjaminlibl

    Member benjaminlibl Funky Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    789
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
    Eh. Never mind then.

    I DID find a way to get into the DSTT firmware, which is by renaming the TTMENU.DAT into TTMENU.NDS. But, somehow I can't load any roms on it. Weird.
     
  11. XZShadowZZ

    Newcomer XZShadowZZ Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Well its good you solved your problem.
     

Share This Page