moonshell 2.05

Discussion in 'Acekard' started by dsjoes, Aug 6, 2009.

Aug 6, 2009

moonshell 2.05 by dsjoes at 10:16 PM (1,482 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. dsjoes
    OP

    Member dsjoes GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    105
    Country:
    United Kingdom
    is there anyway to stop moonshell from giving the stupid error saying i need to reformat because i use it a couple of times and then it errors and tells me i need to reformat which take a long time to back everything up and then to copy it all back.
     
  2. OtakuGamerZ

    Member OtakuGamerZ GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    459
    Country:
    United States
    look in the options for moonshell 2 and turn off disk check.
     
  3. dsjoes
    OP

    Member dsjoes GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    105
    Country:
    United Kingdom
    thanks that worked saved me from having to reformat
     
  4. toymin80r

    Member toymin80r GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    oh, thanks guys, i had the same problem recently.
     
  5. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    i fixed the issue by deleting some things, looks like it has to do with fragmentation or just not having a lot of free space on the Micro SD. anyway its fixed now [​IMG]
     

Share This Page