1. Luigi728

    OP Luigi728 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    253
    Country:
    Netherlands
    He guys, I've searched for a while, but I only found some stuff about the NTSC-J version of the Demo.
    But nothing about the NTSC-U O.o
    So, wel, how do I get it to work on a PAL Wii?
    I used the following settings and reached the Capcom-logo, but then just a black screen.

    -Force system default (my system default is the highest)
    -Error 002 fix

    That's it, the game starts, you see the screen about that it is a demo, it may contain bugs etc....
    Capcom logo.
    And then a black screen O.o
    Does anybody know the solution?
     
  2. Hardys

    Hardys Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    37
    Country:
    Gambia, The
    On CFG Loader I set the system language on English.
    After that it worked.
     
  3. Hadrian

    Hadrian Everybofy knows badgers like MASH POTATOES!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,984
    Country:
    United States
    Works perfectly on uloader on default.

    Shame its dull.
     
  4. Luigi728

    OP Luigi728 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    253
    Country:
    Netherlands
    Ah, thanks^^
    Try it as soon as possible =D

    EDIT:
    Hell Yeah, it works!
    Thanks for helping me^^
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Monster, Hunter,