ModMii Wilbrand: Missing

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Chase.Collins19, Sep 26, 2012.

  1. Chase.Collins19
    OP

    Chase.Collins19 Advanced Member

    Newcomer
    90
    4
    Aug 12, 2012
    United States
    Texas
    When i run modmii to download all the files onto my sd card, everything goes fine except for wilbrand never downloads for whatever reason. All the other files are fine, but it keeps saying wilbrand: missing
     
  2. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Member
    10,974
    3,758
    Apr 2, 2011
    United States
    The Twilight Zone
    It downloads fine for me. Are you using the latest version of ModMii?
     
  3. Chase.Collins19
    OP

    Chase.Collins19 Advanced Member

    Newcomer
    90
    4
    Aug 12, 2012
    United States
    Texas
    Yeah, but i used all the files from ModMii and did a joint operation with letterbomb to get hackmii started and that worked lol
     
  4. Chase.Collins19
    OP

    Chase.Collins19 Advanced Member

    Newcomer
    90
    4
    Aug 12, 2012
    United States
    Texas
    Now configurable USB Loader freezes on startup with a screen that has a blue line going horizontally with a big CFG in the middle and in the bottom right says v70 and under that has 249

    EDIT: and also wiiflow just stays at the screen with the wiiflow icon and a looping star moving around it
     
  5. Slowking

    Slowking GBAtemp Maniac

    Member
    1,396
    25
    Dec 31, 2006
    Gambia, The
    reinstall the cIOSs
     
  6. XFlak

    XFlak Wiitired but still kicking

    Member
    9,131
    536
    Sep 12, 2009
    Canada
    Ontario
    @[member='chase'], out of curiosity, are you able to download Wilbrand.exe from dropbox here?
     
  7. Chase.Collins19
    OP

    Chase.Collins19 Advanced Member

    Newcomer
    90
    4
    Aug 12, 2012
    United States
    Texas
    i am
     
  8. XFlak

    XFlak Wiitired but still kicking

    Member
    9,131
    536
    Sep 12, 2009
    Canada
    Ontario
    odd, u mind saving that file to modmii's temp folder and try downloading\building wilbrand again?
     
  9. Chase.Collins19
    OP

    Chase.Collins19 Advanced Member

    Newcomer
    90
    4
    Aug 12, 2012
    United States
    Texas
    Yeah, the .exe was there originally,and it still says missing
     
  10. Chase.Collins19
    OP

    Chase.Collins19 Advanced Member

    Newcomer
    90
    4
    Aug 12, 2012
    United States
    Texas
    It's fine, ill just go with the letterbomb method.