Hacking Mod without Zelda game?

Areomax

New Member
Newbie
Joined
Apr 16, 2009
Messages
1
Trophies
0
XP
1
Country
United States
I am new to this site and so far have found it to be the most informative, but I am a total dummie when it comes to figuring out this mod thing.My question on moding my Wii is, Do I need the Zelda game disk to do the Mod? I live in the middle of nowwhere and the closest place for me to get the game is 300 miles away.
Or is there software I can use to Mod without the Zelda game? I have looked at the setup for dummies forum but am confused with all the sections.
I appreciate any help I can get.
Thanks in Advance,
Areomax
 

ether2802

we have the techno...!!
Former Staff
Joined
Oct 14, 2007
Messages
4,349
Trophies
0
Age
38
Location
Pto. Vallarta
XP
282
Country
Mexico
Unless your nick is Comex and you are a major coder on the Wii scene, right now there is no way of softmodding your Wii without the Zelda game, unless of course you are on 3.2 or earlier and have a ModChip installed...!!
smile.gif
 

drmarvin

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 2, 2009
Messages
318
Trophies
0
Age
45
Location
Canada
XP
335
Country
Canada
At this point, No

There are rumors of an exploit that needs a special channel on the SD card, but until comex releases it, I'n not sure. Also, I'm not sure if it will allow people on 4.0 to do much else at this point. I guess we will, see, but for the time being, you are unfortunately in a holding pattern.
 

zidane_genome

My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?
Member
Joined
May 21, 2006
Messages
2,320
Trophies
0
Age
40
Website
Visit site
XP
265
Country
United States
BannerBomb is the codename for the new exploit Comex is working on.

What it is :

Load the files onto your SD card, go to your SystemMenu, then into Settings. Access the SD Card via the Channels option (view channels you've installed/moved to your SD Card), and at that point, while loading the banner, it will code dump/run any Boot.DOL you have on the root of your SD card.

It's the TPHack, minus TP. From the reports, it WILL work with 4.0, but getting cIOS's installed is still being figured out for a virgin 4.0 (since all the virgin 4.0 IOS's are hack proof AT THE TIME OF THIS POST)
 

SonicMC

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 6, 2007
Messages
340
Trophies
0
XP
991
Country
United States
wondering if you had a infectus tool if it would be possible to use a dump from a hacked 4.0 wii and transfer that dump onto a native 4.0 wii so you could have homebrew channel? thus hacking a 4.0 wii kindof.
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • kenenthk @ kenenthk:
    IMG-20210925-201416.jpg
    If these aren't good I'm giving up on the frozen section of gods
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    don't stick them in the microwave
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    and they're probably fine
  • kenenthk @ kenenthk:
    No shit
  • linuxares @ linuxares:
    This is not the EOF
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    wait i didn't get the time to see what it said
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    damn it, linuxares
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    the shitbox has been effectively eof for a long time and it was perfect that way
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    ehh post it in the eof chat instead? i still want to see it
  • linuxares @ linuxares:
    exactly, that's a good place for it x3
  • WiiHomebrew+Snes @ WiiHomebrew+Snes:
    Well this is interesting
  • kenenthk @ kenenthk:
    For what?
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    i don't like this new shitbox, it's too complicated
  • linuxares @ linuxares:
    well this isn't a shoutbox but a chat
  • kenenthk @ kenenthk:
    It's basically the same thing shoutbox has been around for years just upgraded
  • gudenau @ gudenau:
    Oh the floating chat thing is new.
  • gudenau @ gudenau:
    And you can do formatting.
  • Arecaidian Fox @ Arecaidian Fox:
    Oooooh, colors.
  • gudenau @ gudenau:
    I think what you meant was "colors".
  • gudenau @ gudenau:
    :^)
    +1
  • antiNT @ antiNT:
    nice
  • HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie:
    hi o w o
  • HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie:
    yo does anyone know how to fix the 'no main boot entries found, check that bootloader/hekate_ipl.ini has boot entries or use more configs button for more boot entries' error on hekate??? i keep getting it when i try to click the launch option
  • HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie:
    nvm got it to work now q uq someone helped me out
    HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie: nvm got it to work now q uq someone helped me out