MH3: A-button problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by aragon, Jul 11, 2010.

Jul 11, 2010

MH3: A-button problem by aragon at 11:39 AM (676 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. aragon
    OP

    Member aragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    Hi guys,

    I have encountered a problem in MH3. I'm playing from USB via usbloader GX and IOS 222. My Wii is still on 3.2 and evrything works fine so far.

    But when playing MH3, from time to time the A-button seems to activate itself and keeps being pushed down. This can be stopped by pressing B to go to the menu, but when it happens while being in the menu itself, I can only reset the game. Is this some crazy AP?

    This is quite annoying, and I have tried to google for a solution, but to no avail. I just found someone having the same problems, but his post was unanswered [​IMG]

    So did anyone of you encounter a similar problem before and do you know of anything I could try to solve this?
     
  2. naglaro00

    Member naglaro00 Mildly disturbed

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    1,381
    Location:
    Pulse
    Country:
    Philippines
    Try using another loader?
     
  3. metalashell

    Newcomer metalashell Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    34
    Location:
    Leeds, UK
    Country:
    United Kingdom
    It could be your loader, definitely not MHTri since there is no AP on it (I have EU version). Try downloading latest USB loader, i recommend wiiflow 2.0 since it looks the best by far and works great. If all else fails it could be a bad ISO or your controller acting up
     

Share This Page