Metroid Other M Issues DarkCorp

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Melik, Jan 18, 2011.

Jan 18, 2011
  1. Melik
    OP

    Newcomer Melik Member

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    Tunisia
    Hi friends.
    I came here looking for some help if you don't mind.
    I'm having issues running Metroid Other M:
    I burned the Iso on a DL DVD with the proper layer on Imgburn with the slowest speed possible.
    I have a 4.2 PAL wii, with DarkCorp v1.1 installed

    Now here's the problem:
    when I put the DVD into the wii, it takes some time to load, and when you would expect the animation to appear on the disc channel, the following text appears on a black bakcground : REMOVE THE DISC AND POWER OFF THE CONSOLE. PLEASE REFER TO THE WII USER GUIDE FOR MORE DETAILS.

    When trying with Uloader it gives me error -2.

    Any hint or help would be greatly appreciated and rewarded with good karma [​IMG]
     
  2. Melik
    OP

    Newcomer Melik Member

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    Tunisia
  3. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,546
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
  4. Melik
    OP

    Newcomer Melik Member

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    Tunisia
    Thanks I'll try that and post my results.
     
  5. Melik
    OP

    Newcomer Melik Member

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    Tunisia
    Turns out that I had to change the booktype to DVD-ROM in ImgBurn.
     
  6. nintendoom

    Member nintendoom Nintendoom

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,101
    Location:
    Viridian City
    Country:
    Antarctica
    So.. good karma goes to you? [​IMG]
     
  7. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Get a hard drive and be much happier!
     

Share This Page