Metal Gear Solid Twin Snakes Gamecube

Discussion in 'Wii - Hacking' started by unheared, Feb 15, 2009.

Feb 15, 2009
  1. unheared
    OP

    Newcomer unheared Advanced Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    i dont know if this helps any one or if any one has posted this,
    when i was burning the iso's,
    I copyed msg2.iso file not msg1.iso e.g cd2,
    I then loaded cd2 it worked
    it then asks you to swap disc's when you do you get error [​IMG]
    maybe we need a cd2 save just like the psx


    lets hope this helps someone
     
  2. sess

    Member sess GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    311
    Location:
    Sao Paulo
    Country:
    Brazil
    You can boot 2-cds games. You just can't swap it if it asks you to do so.
     
  3. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    if you have or had a disc 2 save of metal gear you could play it,
     
  4. unheared
    OP

    Newcomer unheared Advanced Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    thats right, i just wish to post this, as i have not seen any one state this
    hope it helps
     
  5. linkinworm

    Member linkinworm GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    1,326
    Location:
    Birmingham (England)
    Country:
    United Kingdom
    waninkokos(maybe wiigators depends on how much code they swapped) has support(from what iv tested) for 2 disk games with the reinserting of disks so just wait it out lol
     
  6. dinofan01

    Member dinofan01 Misses the old days...

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    2,842
    Country:
    United States
    Just for clarification here, you can play double disc games but only up to a certain point (where they ask you to swap disc) for the time being? But this will be possible in the future.
     
  7. spadagoal

    Newcomer spadagoal Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Australia
    Is that already released or is it going to be released soon?
     
  8. micahkanchan

    Member micahkanchan GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Canada
    ...does the next version offer a lot of improvements? (cause rev 2 and rev 3 werent really that big of an improvement from rev 1..i actually prefer rev 1..but wtv)
     
  9. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    Well all the revisions have the code for getting 2 disc games working, its just that once a game goes in, thats all it sees. If you take it out it still thinks its there until you reset the Wii.
     
  10. linkinworm

    Member linkinworm GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    1,326
    Location:
    Birmingham (England)
    Country:
    United Kingdom
    which is fixed in the upcomeing version(not released yet for the other person asking), were just trying to get more games working 1st because its not worth releaseing for one thing.
     
  11. spadagoal

    Newcomer spadagoal Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Australia
    Ok awesome, thanks mate
     
  12. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    I finally got my USB gecko, so maybe I can help wiigator/wanin with this like I was suppose to [​IMG]
     

Share This Page