Mario Slugger NTSC Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by its, Dec 6, 2008.

Dec 6, 2008

Mario Slugger NTSC Problem by its at 5:38 AM (1,512 Views / 0 Likes) 19 replies

  1. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    Hey Guys

    I had a ISO of Mario Slugger NTSC. I am in PAL Region.

    Using a WiiKey2 with WiiClip

    But come up with blank black screen. someone help

    burnt using imgburn as i do other games and work fine..
     
  2. kashin

    Member kashin GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    308
    Country:
    Netherlands
    lol, i burned this game yesterday (NTSC) using imgburn and i also have a pal wii.
    I've yet to encounter a problem with it, but ofcourse i'm using gamma.

    Even if you have a chip, why not try using gamma?
     
  3. ComplicatioN

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
    i got that too dw just use Gecko Region Free on homebrew channel if u don't have hc idk O_O
     
  4. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    can u guys please explain how to get those and install?? I am on 3.4 firmware in Wii and using WiiKey2 with WiiClip

    I am a n00b to Wii World
    Thanks [​IMG]
     
  5. ComplicatioN

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
  6. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    ooh.. so i cant play slugger on my PAL with WiiKey2.. I need Homebrew.. and for that I need original Twilight? or backup copy will work??

    [​IMG]
     
  7. slaphappygamer

    Member slaphappygamer GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    California
    Country:
    United States
    or you maybe you can a pal version of the game. otherwise, i think you would need to downgrade your wii to 3.2 then install the twilight hack. there some stickied threads here. check them out.
     
  8. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    can anyone guide me more as to how to get this game running?? I couldnt find a PAL version of the game
     
  9. DJPlace

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    today's lesson is NEVER EVER UPGRADE your wii to 3.4
     
  10. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    learnt it [​IMG]

    so how to downgrade and run this ??
     
  11. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    basically downgrade to 3.2E because the trucha bug has been fixed in 3.4....
    If you don't want to do that use GeckOS to boot the game... but just don't use the rebooter option it does not work on 3.4...

    -kitt050383

    Dongrade info:: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=118446
     
  12. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    well i dont know how to do the geckOS thing.. I have never installed homebrew and I dont have the zelda game..

    So

    1) How to do GeckOS ??

    2) OR how to downgrade??

    Regards [​IMG]

    Posts merged

    thanks for the link above.. but I dont have zelda to load homebrew.. [​IMG]
     
  13. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    bump

    so is there any way to do any of the options mentioned above without zelda original PAL DVD??
     
  14. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    so you have no zelda twilight hack, no homebrew, no hbc, no backup launcher on your wii? so basically you just downloaded a wii iso, burnt it and stuck it in your wii????????????????
     
  15. thawkins1

    Member thawkins1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    272
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    he has a chip
     
  16. medafor

    Newcomer medafor Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    rent twilight princess from the video store if you have a membership. if not im sure it you can get it used on ebay for dirt cheap. i was on 3.4 before i found out about this hack. i downgraded to 3.2 [​IMG] with my old scratched up version of TP
     
  17. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    yeah wiiclip

    but can i install anyting else to play this game if i dont have zelda original game for HBC?
     
  18. thawkins1

    Member thawkins1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    272
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Why don't you just borrow the backup from your friend like you said you were going to or just re download it yourself?
     
  19. its
    OP

    Newcomer its Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Australia
    Well I don't have a friend who has this game..

    But you are saying of redownload.. So can I burn a copy of it (which i can definitely download) and run it via wiiclip2 and then apply the HBC and downgrade to 3.2 ?? is this possible?? Or do i need to have original game only..??
     
  20. F0ur2o

    Member F0ur2o GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    145
    Country:
    Canada
    Why not just download ZeldaTP then..???

    Problems solved.
     

Share This Page