Mario Galaxy + Mario Kart Double Dash

Discussion in 'Wii - Hacking' started by KuRensan, Nov 19, 2009.

Nov 19, 2009
  1. KuRensan
    OP

    Member KuRensan aka Pearbook

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    898
    Location:
    Somewhere in the sky
    Country:
    Netherlands
    I need help with NeoGamma Rev8 beta 12
    I burned Mario Kart DD and Mario Galaxy
    when I play Mario Kart DD The wii restart
    and when I Play mario Galaxy it will say "Can't read the game Disc" when I an with
    those rabbit's

    Mario Galaxy burn speed: 4x
    Mario Kart DD burn speed: 1x

    but when I play a game from some friends (they doesn't burn the games by them self) it works great
    no errors no problems [​IMG]
    please need help with this

    SOS-Rens
     
  2. FiveseveN

    Member FiveseveN GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    110
    Location:
    North Philly
    Country:
    Puerto Rico
    Dude you didnt have to repost. Same topic as before, you could have just added this in your old one. Pointless posts. If you repost your chances of help get slimmer. Be patient or use the search button. If you refuse to use the search button then pray for an answer.
     
  3. mousex

    Member mousex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    987
    Country:
    United States
    Just trash your discs and make new copies form the original games.
     
  4. KuRensan
    OP

    Member KuRensan aka Pearbook

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    898
    Location:
    Somewhere in the sky
    Country:
    Netherlands
    Ok OK Last question.
    If i use ImgBurn 2.5 it will first

    -burn at 4x
    -open close disc port
    -loading something
    -Burn at 6.7 :S
     
  5. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    For MKDD do you have a cMIOS?
     
  6. KuRensan
    OP

    Member KuRensan aka Pearbook

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    898
    Location:
    Somewhere in the sky
    Country:
    Netherlands
    Yes I have a cMIOS and I use an gcBackup loader but when I play a while it'll say
    "can't read the game disc" (Mario Galaxy will do the same)
     

Share This Page