Mario and Sonic Problem, HELP! Freezes

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by kemppakimmo, Oct 28, 2009.

Oct 28, 2009
  1. kemppakimmo
    OP

    Newcomer kemppakimmo Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hi! I have a problem and I hope some one can help.

    It's with mario and sonic Winter Olympic games. Its PAL bc my wii is PAL

    I should have every latest updates because I made my Wii backup supporting this week.

    So the problem is that: If the game is on DVD or in USB it freezes after 30-60s.

    What is wrong? I have used DVD+ And DVD-. My USB is Kingston 8 gb.

    I think it is in the game, because Wii Fit Plus, Trivial Pursuit and 3D pinball works great.

    They are my only game at the moment.

    I use the lates NeoGamma and triedet USB loader CFG.

    I Haven't chage any of the settings in those program. Should I?

    Thank You for helping me!

    I trust that you guys know what is wrong. If I left some info out that you need to solve this. Just ask. $
     
  2. kemppakimmo
    OP

    Newcomer kemppakimmo Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Edit to my post.

    How it freezes you ask: Mote dosen't work and the sound stops, but the game menu still rolls on.
    If I watch the starting video the the video will freez. But if I skip it and go straight to the menus then
    just the mote stops and the sounds.

    Thanks
     
  3. mousex

    Member mousex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    987
    Country:
    United States
    Maybe a bad download? Rent (or buy) the original and make a copy or download from another source.
    The original and USB-Backup run fine with IOS222 and USB Loader GX.
    By the way: What do you think is the EDIT button under your post for?
     
  4. kemppakimmo
    OP

    Newcomer kemppakimmo Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Thanks for replaying. Should not be from that bc the athors haven't had this problem.

    And I'm sorry that I didn't use the edit button. Writting in english is hard for me allready and
    I didn't remember to look for th button. sorry.

    I'm really from US.
     

Share This Page