Manually Install AppSync

Discussion in 'iPhone, iPod & iPad' started by Hellow, Oct 23, 2010.

Oct 23, 2010

Manually Install AppSync by Hellow at 7:40 AM (5,776 Views / 1 Likes) 9 replies

  1. Hellow
    OP

    Member Hellow GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    174
    Location:
    brighton, south australia
    Country:
    Australia
    Hey guys is there a way to install appsync without a wifi connection? On Ipod Touch Version 3.1.3 yes i already jailbroke it
     
    1 person likes this.
  2. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,829
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    Download appsync for your current iOS version (Google).

    Then get a program to view your iPhone file structure on your PC such as iFunbox (Google it), and then navigate to /usr/libexec in iFunbox and rename installd or copy it to your PC as a backup copy and then download the Appsync installd and overwrite the current one.

    Then make 2 folders called "Documents" in the following directories:

    /Applications/Documents
    /User/Applications/Documents

    And turn your phone on and off.
     
  3. metamaster

    Member metamaster GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    876
    Country:
    Canada
    ^ You need afc2 add for that, but if the device is jailbroken with greenppois0n, you don't have to worry about that.

    You can also get Cyder 2 (also needs afc2), download appsync and transfer it to Cydia's autoinstall folder from there. Then you need to reboot your device and open Cydia. This is also very useful if you want to install more than one app at a time.
     
  4. Hellow
    OP

    Member Hellow GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    174
    Location:
    brighton, south australia
    Country:
    Australia
    ive tried using Cyder 2 to install AppSync but its not working it wont install anything D;
    and @ShaunJ66 how am i supposed to download AppSync?
    sorry i meant to add i dont have wifi
    is there a 100% no wifi method?
     
  5. Hellow
    OP

    Member Hellow GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    174
    Location:
    brighton, south australia
    Country:
    Australia
    oh and i just used Greenpois0n i had used blackra1n but neither of them are running as untethered? Everytimne i shutdown my ipod i need to jailbreak it again. why is it doing that?
     
  6. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    you have a ipod 2g MC model
     
  7. metamaster

    Member metamaster GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    876
    Country:
    Canada
    Were you tethered before jailbreaking with Greenpois0n? (with Blackra1n)
     
  8. Jamstruth

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Untethering exploit is userland so should work just as well for 2G MC Models (in theory) Try limera1n.
     
  9. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    note that limera1n is buggy at some point, so take note.
     
  10. Jamstruth

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    My iPod 3rd gen has been jailbroken just fine with limera1n experiencing no bugs. Then again the 2G jailbreak may be buggier than expected.
     

Share This Page