M3I zero red light flashes only 3-4 times

Discussion in 'M3 Adapter' started by sampimpinthug, Jul 20, 2010.

  1. sampimpinthug
    OP

    sampimpinthug Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Jul 20, 2010
    Canada
    Hey Guys,
    This is my second fail attempt at an M3I zero, I have been very unlucky!

    I bought my first M3I zero about two months ago, and out of the box it didn't work. The first one i bought flashed perfectly fine but once inserted into the DSI, it wouldn't detect the cartridge. It owuld say no Cartridge is inserted into the slot.

    So i returned the card, and the website didn't even refund me.

    I order again another one, and now with this one I am having another issue, every time i try to flash the card the red light just flashed 3-4 times and then stops flashing. Or sometimes the light is Red Solid, no flashing.

    I have tried different SD Card, Formatted them in different ways with different cluster size/different formats(fat32, fat16). I have also tried getting the F_core.dat from different websites but still the same. No luck!

    Does anyone have anything in mind that I may have missed out?

    Thanks
     
  2. thedicemaster

    thedicemaster GBAtemp Addict

    Member
    2,428
    15
    Apr 26, 2008
    Netherlands
    have you tried the very latest fcore from handheldsources.net?
    there are some newer models of m3izero that only work with the latest fcore and FW.
     
  3. sampimpinthug
    OP

    sampimpinthug Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Jul 20, 2010
    Canada
  4. Schizoanalysis

    Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Member
    2,785
    368
    Jun 23, 2009
    ...
    1.6 is the latest Fcore
     
  5. sampimpinthug
    OP

    sampimpinthug Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Jul 20, 2010
    Canada
    Where can I find that please?
     
  6. thedicemaster

    thedicemaster GBAtemp Addict

    Member
    2,428
    15
    Apr 26, 2008
    Netherlands