m3i zero or acekard

Discussion in 'M3 Adapter' started by iFish, Aug 27, 2009.

Aug 27, 2009

m3i zero or acekard by iFish at 2:11 PM (1,334 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. iFish
    OP

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    helo i plan on getting a dsi soon and i was gonna buy a new flashcart but it sound like the m3 has bugs but has a good team but the ak21 also hase a good team please let me know ehich is better
     
  2. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    The only bug the m3i has right now that I know of is it can't soft reset but the m3 team has said they're working on fixing it and this is only if you have a 1.4 dsi and need to update to make it work.
     
  3. Burnedmagix

    Member Burnedmagix GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    I'm comfortable with my AK2i.
     
  4. dhjohn

    Member dhjohn GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    124
    Country:
    United States
    I prefer the m3i over the acekard because of integrated music/video players, and because of the wonderful gba compatability.
    Both are great cards imo though.

    ~dhjohn
     
  5. raing3

    Member raing3 CNET_Richard

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    529
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    That bug has apparently been fixed with the new M3 firmware available here.
     
  6. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Get The M3i Zero Its Overall The Better Cart In terms Of Everything
     
  7. iFish
    OP

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    the m3i can play gba roms? is that what you said? and where will i find the updtaes for m3i becasue the site never updates will gba temp let us know?
     
  8. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    firmwares?

    of course gbatemp would have news for these!
    just browse around the forum
     
  9. iFish
    OP

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    ok thanks for the help

    -ifish
     
  10. iFish
    OP

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    ok thanks for the help

    -ifish
     
  11. dhjohn

    Member dhjohn GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    124
    Country:
    United States
    The m3i can play gba roms on a ds phat/lite with the m3 gba expansion pack.
     
  12. iFish
    OP

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    oh ok i dont have that that if on a dsl i can use my gba games
     

Share This Page