M3i Zero and GBA roms.

Discussion in 'M3 Adapter' started by tt87, Apr 14, 2010.

Apr 14, 2010

M3i Zero and GBA roms. by tt87 at 1:52 AM (4,133 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. tt87
    OP

    Newcomer tt87 Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    If I have a M3i Zero using TouchPod all I need to play GBA roms is this right: http://realhotstuff.com/expansion-pack-real-p-266.html

    The GBA expansion pack? because I have a glut of GBA roms but nothing to play them on except my laptop, which is hard to lug around.

    I have only a DSold and DSi right now, and I know the DSold GBA slot works.

    I hope to buy a DSLite soon./
     
  2. elimist

    Member elimist GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    282
    Country:
    United States
    I don't know about the old ds, but the gba expansion worked fine on my ds lite.
     
  3. tt87
    OP

    Newcomer tt87 Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    So I don't need another microSD? Just put the gba rom on my m3i zero and the expansion in slot-2 and boom? sorry to waste your time
     
  4. elimist

    Member elimist GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    282
    Country:
    United States
    I just put the expansion pack in slot2 and launch the gba rom just like I launch an nds rom from microsd.
     
  5. DarkStriker

    Member DarkStriker GBAtemp's Kpop lover!

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,957
    Location:
    NIKU!
    Country:
    Norway
    GBA expansion pack works on all ds that have a Slot-2 device. You do not need any microsd because it use the microsd directly from ur flashcart. just make sure u have the .gba file in ur mircrosd that is plugged to ur flashcart and the correct savefile. there is also some issues about changing out the slot-2 device will corrupt ur gba saves.. oh well i have a black dslite so wont ever change it anyways
     
  6. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    Rather and have them try and explain everything in 50 post to you. read the first link in my sig. everthing is laid out by slot1 and loader.
     

Share This Page