Hacking M3 Team will Release iTouch2 for DSi

dwdigi

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 2, 2007
Messages
33
Trophies
0
XP
70
Country
United States
M3 Team will Release iTouch2 DSi Compatible for NDS/NDSL/DSi


News from Digimartz.com:

M3 Team will release itouch2 for DSi next week. - make corrections:

Itouch DS official site Notify: We will release itouch2 for DS, SD Lite & DSi next week on April 24, 2009.


iTouch2 works prefect on DSi-EU without any language select problem .
(AK2i only can run fine on DSi-EU while you select the English language )


Feature of itouch2 :

* supports Real Time Save function .
* Compatible with DS , DS Lite & DSi .
* Plug and play feature for it is easy to use.
* 100% Game compatibility.
* Automatically detect and generate game save file.
* Built in cheat engine.
* Fully customizable skin interface.
* Support both the Micro SDHC and MicroSD.(Capacity over 4GB, 8GB, 16GB) .
* Supports homebrew applications.
* Supports software rest function.
* Supports Multi-Language.
* Supports Downlaod Play.
* Single-chip Solution, highest level of stability & lowest power consumption.
* Support Multi-Language: English, French , Dutch, German, Italian, Portuguese, Spanish, Korean and Thai Language.
* Continue to update & frequency enhance software/firmware .




And the price of iTouch2 come out in Digimartz, US$18.5 , cheaper than Acekard 2i, DSTTi and other i Cards

Real iTouch2 pic from Digimartz:



This is the Real Time Save Enhanced Version
 

dsrules

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 20, 2005
Messages
7,130
Trophies
1
XP
4,293
Country
that's great news..can't wait for them to release M3REALi
smile.gif
 

aphirst

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 22, 2007
Messages
399
Trophies
0
Location
Hull
Website
aphirst.co.uk
XP
523
Country
United Kingdom
I suppose someone might hack Sakura or Touchpod to run on the iTouch2.

I was wondering how, since M3 had already released a flashcart with "i" in the name (iTouchDS), they planned to name their DSi attempt. This is different to what I expected. (iTouchDSi
tongue.gif
)
 

DeltaBurnt

I'm bored
Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
3,353
Trophies
0
Age
26
Location
Where intellect matters
Website
Visit site
XP
256
Country
United States
Hurray. I'll add this to my FAQ.

(I'm probably going to get this cart now instead of AK2i because this now seems like the best choice)

EDIT:

dwdigi said:
4, Continue to update & frequency enhance software/firmware.

Does that mean it will have an updateable kernel like the EZFlash Vi and AK2i? Like so it can bypass a DSi Firmware update that blocks it with just a simple update for the card?
 

aphirst

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 22, 2007
Messages
399
Trophies
0
Location
Hull
Website
aphirst.co.uk
XP
523
Country
United Kingdom
On the iTouch2? Yes. On anything else? Don't be ridiculous.
tongue.gif


Bypassing the DSi's anti-piracy routines needs the flashcart itself to be engineered differently. This has been covered *many* times in *many* threads. Do some research.
tongue.gif
 

Kuschel-Drow

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
417
Trophies
0
Location
Duisburg
Website
kuschel-drow.deviantart.com
XP
112
Country
Gambia, The
Great news so far, I'd definitely stick to M3 stuff if I ever got a DSi.
But I won't buy one unless there's no GBA emulator that works for my games on the DSi.
Nintendo really did a great job with getting rid of the DS's GBA slot... *ironically*
 

Kingfield

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
561
Trophies
0
XP
358
Country
aphirst said:
On the iTouch2? Yes. On anything else? Don't be ridiculous.
tongue.gif


Bypassing the DSi's anti-piracy routines needs the flashcart itself to be engineered differently. This has been covered *many* times in *many* threads. Do some research.
tongue.gif
I dont quite get what you are saying...

arent all of the flashcarts which work with DSi engineered differently?

As in, what does the iTouch2 have that the others don't?
 

dwdigi

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 2, 2007
Messages
33
Trophies
0
XP
70
Country
United States
OMFG said:
hmmm does this new card have the same firmware as the original itouch?
because if it have im sure we can install the itouch triple loader
yaynds.gif

which gives us the ability to use sakura 1.11 on our dsi

The iTouch2 use the same firmware as the itouchDS.
 

dwdigi

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 2, 2007
Messages
33
Trophies
0
XP
70
Country
United States
aphirst said:
I suppose someone might hack Sakura or Touchpod to run on the iTouch2.

I was wondering how, since M3 had already released a flashcart with "i" in the name (iTouchDS), they planned to name their DSi attempt. This is different to what I expected. (iTouchDSi
tongue.gif
)

Sakura can't run on iTouch2.

But M3 Real i can use sakura , it will be released in May .
 

DeltaBurnt

I'm bored
Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
3,353
Trophies
0
Age
26
Location
Where intellect matters
Website
Visit site
XP
256
Country
United States
dwdigi said:
aphirst said:
I suppose someone might hack Sakura or Touchpod to run on the iTouch2.

I was wondering how, since M3 had already released a flashcart with "i" in the name (iTouchDS), they planned to name their DSi attempt. This is different to what I expected. (iTouchDSi
tongue.gif
)

Sakura can't run on iTouch2.

But M3 Real i can use sakura , it will be released in May .

1. Give proof/explanations, don't just give random statements whenever you feel like it.
2. He said someone might hack Sakura to work on it, that means they change it so it works on it.
3. Again...you need proof, where has it ever said that the M3i can run Sakura and will be released in May?
 

Joe88

[λ]
Global Moderator
Joined
Jan 6, 2008
Messages
12,642
Trophies
1
Age
33
XP
6,207
Country
United States
DeltaBurnt said:
He might have mean to put 2009/04/13 or 2009/04/23

Thing is...I'm probably going to get flamed for this...the iTouch site doesn't say anything about the iTouch2...so this could easily be a fake...
was just about to say

odd this is the only site that has anything about the itouch 2...
maybe a late april fools joke ? d:
 

dwdigi

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 2, 2007
Messages
33
Trophies
0
XP
70
Country
United States
DeltaBurnt said:
dwdigi said:
aphirst said:
I suppose someone might hack Sakura or Touchpod to run on the iTouch2.

I was wondering how, since M3 had already released a flashcart with "i" in the name (iTouchDS), they planned to name their DSi attempt. This is different to what I expected. (iTouchDSi
tongue.gif
)

Sakura can't run on iTouch2.

But M3 Real i can use sakura , it will be released in May .

1. Give proof/explanations, don't just give random statements whenever you feel like it.
2. He said someone might hack Sakura to work on it, that means they change it so it works on it.
3. Again...you need proof, where has it ever said that the M3i can run Sakura and will be released in May?

lecture.gif
All the message comes from M3 .
They will release iTouch2 very soon and m3 i later .

You will see in the near future, no joke , you will get iTouch2 first.
 
General chit-chat
Help Users
    SG854 @ SG854: For $30 bucks I would expect top tier quality emulation not this crappy version we got