M3 expansion with CycloDS?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Kocrachon, Sep 20, 2011.

Sep 20, 2011

M3 expansion with CycloDS? by Kocrachon at 7:00 PM (602 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Kocrachon
    OP

    Newcomer Kocrachon Newbie

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Hello, I recently bought an EZ Flash 3 in 1, but I found out Id be better off with the M3s expansion because it supports the RTC. So I have two questions.

    1) Will the expansion work with CycloDS? Or will I need the M3 real?
    2) I read there is a version with and without the RTC, how can I tell which one to get?
     
  2. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    1. you need the external loader GBA Exploader.
    2. the version you get will be RTC, the NON-RTC was fazed out like the older versions of the 3in1.
     
  3. Kocrachon
    OP

    Newcomer Kocrachon Newbie

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    So as long as I use Rudolph's GBA Exploader I shouldn't have an issue? Great, looks like I will now be purchasing one.
     

Share This Page