LT+ and Wave 2 Games

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by lalomean2, Dec 17, 2010.

Dec 17, 2010

LT+ and Wave 2 Games by lalomean2 at 3:17 PM (1,451 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. lalomean2
    OP

    Newcomer lalomean2 Newbie

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I want to play Assassins Creed Brotherhood and I know I need LT+ to play it. The thing is I havent updated my firmware past 1.5 and I was patching them to wave 2. So My question is will I still be able to play my backups after updating or do I have to reburn them all.
     
  2. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,736
    Country:
    United Kingdom
    Assuming they are splitvid (the technique has been around for ages but only became mandatory with LT) then you should be able to play them- the LT lines does not have any checks on data/security integrity.

    Naturally it is not safe in the slightest for Live.

    There has been a bit of talk on another 1.6NS style firmware but with AP2.5 support but I would not hold my breath (it is probably third hand info at best).
     
  3. lalomean2
    OP

    Newcomer lalomean2 Newbie

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Im already banned so there is no worry about that. Ive been using a program 360 Waves Patcher by SoulHeaven. Will they still work?
     
  4. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,736
    Country:
    United Kingdom
    Wave patching in and of itself should not trouble LT or LT plus in the slightest as it dropped all checks the old ixtreme firmwares did on DVDs. Naturally if you update to LT then you can stop wave patching games as it is now pointless.

    What stands a chance of troubling LT is lack of splitvid on your games- if that is not a feature of the iso you burned that will see you reburn them (ABGX360 has the ability to do it all).
     
  5. codezer0

    Member codezer0 Gaming keeps me sane

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,248
    Location:
    The Magic School Bus
    Country:
    United States
    Do retail games employ splitvid?

    I have some rather old games that I play now and again (Lost Odyssey comes to mind... since i need to finish it already).
     
  6. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,736
    Country:
    United Kingdom
    Retail games do not need it- the hacked firmwares just jump to the real disc mode as it were upon encountering an original disc.
     

Share This Page