LifeSigns: Surgical Unit Freeze

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by JDMEVOIXMR, Nov 22, 2008.

Nov 22, 2008
  1. JDMEVOIXMR
    OP

    Member JDMEVOIXMR GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    229
    Country:
    United States
    I'm on Chapter 3, right before I'm about to operate on Yamazaki-san, the game freezes.. I tried putting it into sleep mode right before the freeze but it didn't work. Help? Maybe I should ditch my Cyclo for an RPG... [​IMG]

    Mods if this is in the wrong section, feel free to move.
     
  2. JDMEVOIXMR
    OP

    Member JDMEVOIXMR GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    229
    Country:
    United States
    Okay, I put my sav file onto a DSTT and a 2GB (I previously attempted on my 8GB and Cyclo) and it still doesn't work. On top of that, I tried it again on my Phat, and it still freezes...please, could anyone..help me. I'm dying to finish this game and I wanna see what happens in the end... [​IMG]
     
  3. JDMEVOIXMR
    OP

    Member JDMEVOIXMR GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    229
    Country:
    United States
  4. iPikachu

    Member iPikachu C3's personal flamebot and fail artist

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,062
    Country:
    Singapore
    you are funneh. what's the need for triple posting? anyway i don't play this game. are you using cheats? try to replace the .nds
     
  5. JDMEVOIXMR
    OP

    Member JDMEVOIXMR GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    229
    Country:
    United States
    i tried it with and without cheats. i'll try your nds method. thanks [​IMG]
     
  6. JDMEVOIXMR
    OP

    Member JDMEVOIXMR GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    229
    Country:
    United States
    ...i replaced it but it still froze. idk what the source is, i've tried it on different micro sd's, different flash carts, same problem. and this is happening on a Cyclo DS, [​IMG] i also tried renaming the rom file to .nds, didn't do anything. i don't know what to do...
     
  7. ax_colleen

    Newcomer ax_colleen Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    44
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Same as mine, I was in Chapter 4, and when I'm done checking up on Sora (not KH), it suddenly freezes, I kept doing the mini game like a hundred times because there's no save point after that, it pisses me off. It goes over and over. I tried replacing the game, and no, I can't repeat the whole game again, I went like hell going through that game on the good endings. I only have a month and a few weeks to do it, because it's my summer vacation, and when summer vacation is over, I can't play my NDS again, I can only play it on my next summer vacation.

    Does anyone have any idea on how to skip that or to solve that? can someone provide an info like giving a different .sav file? maybe replacing the .sav file will fix the problem, If only someone will provide that file, it will be a great help...

    sorry if this is offensive, or not proper, I'm just new here
     
  8. anandjones

    Member anandjones GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    138
    Location:
    New Zealand
    Country:
    New Zealand
    JDMEVOIXMR, only on CycloDS? If so, then your statement about using it on other flashcarts is false.
     

Share This Page