Lack problems

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by gibzon, Feb 18, 2009.

Feb 18, 2009

Lack problems by gibzon at 2:38 PM (555 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. gibzon
    OP

    Newcomer gibzon Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Hi

    I have a Wii firmware 3.3E and i have intastalled homebrew channel and backup loader (with error 002 fix).
    My problem is that some of the games i have burned are lacking. especially a game like james bond is a problem even when burned with 1x on verbatin DVD-R. In NFSU i some times drive through the road.....(not a good thing when racing)

    Do anyone know the problem?? and maybe a solution??

    /gibzon
     
  2. Sstew

    Member Sstew GBAtemp's Grim Reaper.

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,463
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Yeah, Im gonna take a stab and say that the issue is with the burning. 1x is too slow. Burning to slow can cause lag or slowdowns in games. I'd burn at 2x, 4x or 8x. For Wii games I generally use 2x. Give that a shot and see if it fixes the issues.
    Hope this helps.
     
  3. gibzon
    OP

    Newcomer gibzon Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    thanks

    i will try that:) and reply when tried
     
  4. Wilson735

    Member Wilson735 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 30, 2006
    Messages:
    125
    Country:
    United States
    Wow that's weird, I never experienced Wii lagging. Post here when you've tried Sstew's advice and let us know how it goes.
     

Share This Page