keep getting black screen with Wonderful 101.

Discussion in 'Wii U - Games & Content' started by leonmagnus99, Mar 20, 2017.

  1. leonmagnus99
    OP

    leonmagnus99 GBAtemp Addict

    Member
    2,214
    521
    Apr 2, 2013
    Seinegald
    could someone tell me what i could do to fix this issue ?
    i installed this game with wupinstaller and i updated it within the WiiU , but whenever i launch the game after the logo appears it stays in the black screen.

    e.g when i launch ssb4 it starts its logo and then it takes up to 40seconds to get to its opening cinematic.
    but with Wonderful 101 it keeps staying in black screen.

    oh and btw. i have my WiiU in that coldboot state, i have haxchi/cbhc (i think that is what it is called) it loads cfw from boot.
     
    Last edited by leonmagnus99, Mar 20, 2017
  2. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Regular

    Member
    197
    24
    Jun 15, 2016
    France
    Hello,

    You have to install your game on USB support or has the memory Wii U ??
     
  3. leonmagnus99
    OP

    leonmagnus99 GBAtemp Addict

    Member
    2,214
    521
    Apr 2, 2013
    Seinegald
    i installed the game onto USB , external hdd.
     
  4. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Regular

    Member
    197
    24
    Jun 15, 2016
    France
    Is your USB device powered with a Y cable ??
     
  5. leonmagnus99
    OP

    leonmagnus99 GBAtemp Addict

    Member
    2,214
    521
    Apr 2, 2013
    Seinegald
    yep, with Y cable c:
     
  6. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Regular

    Member
    197
    24
    Jun 15, 2016
    France
    Can be bad copy of the game on the SD ??
     
    Last edited by jeannotte, Mar 20, 2017
  7. leonmagnus99
    OP

    leonmagnus99 GBAtemp Addict

    Member
    2,214
    521
    Apr 2, 2013
    Seinegald
    humm, maybe..

    i will try to delete it, and then installing again.