Just me?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by watex5, Mar 7, 2011.

Mar 7, 2011

Just me? by watex5 at 10:01 PM (773 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. watex5
    OP

    Member watex5 dvd

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    132
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    Right, basically I had the crown beasts on my soul silver, and I lost it...
    So I bought Black the other day (Europe) and beat the main story and I want to get Zoroark, however I can't migrate my pokemon from my soul silver onto my Black... So I took my brothers action replay DSi and got the Pokemon Black codes onto it so I could use the event code to put the crown beasts into it, but when I try boot up the game through the action replay, with or without cheats it just gives me a black screen...is it just my action replay or what?
     
  2. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    This (about the Japanese release) might be related to your issue.
     
  3. Jax

    Member Jax Pip Pip Cheerioink!

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    4,092
    Location:
    L.A.V.
    Country:
    Portugal
    Also, only event pokémon (fateful encounter) would work. Pokémon caught with Action replay, wouldn't unlock Zoroark.
     
  4. watex5
    OP

    Member watex5 dvd

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    132
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    Thanks for this! Answered my question fully [​IMG]
     
  5. watex5
    OP

    Member watex5 dvd

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    132
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    I found a code that adds the crown beasts into the last 3 slots of box 1
     

Share This Page