Just installed Custom cIOS37 revision 3

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ben., Apr 14, 2009.

Apr 14, 2009
  1. Ben.
    OP

    Member Ben. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    126
    Country:
    United Kingdom
    Like the title says I've just installed Custom cIOS37 revision 3 to get Fatal Frame wii working and now all backups will not load through the Gamma channel at all. Help please. If you need more info please tell me what you need.

    Running PAL Wii 3.2E

    Thanks.
     
  2. WiiShizzza

    Member WiiShizzza Graphics juggler

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    1,201
    Country:
    Germany
    the games need cios36 rev10 to work with a BUL
     
  3. Ben.
    OP

    Member Ben. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    126
    Country:
    United Kingdom
    Revision 10? Isn't that for USB loaders?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    yeah rev8 will also work, but why not get the newest one?
     
  5. KiiWii

    Member KiiWii GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    3,177
    Country:
    United Kingdom
    36 is the bit you should have focused on sunshine.
     
  6. Ben.
    OP

    Member Ben. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    126
    Country:
    United Kingdom
    Just attempted to isntall cios36 rev10 and got an error
    ret -1017

    Help???
     
  7. Dr4c0

    Member Dr4c0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    you may need cios16 and ciosfix. but if you already have rev8 you should be ok.
     
  8. Ben.
    OP

    Member Ben. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    126
    Country:
    United Kingdom
    I can't find either of those. =[ For some reaosn I just can't play backup games anymore. And cIOS36 rev 10 wont install it gives me the error ret = -1017


    edit 1: After finding cios_fix I can't seem to install it as I get a -1035 error.

    edit 2: Uninstalled Custom IOS and reinstalled CIOS_FIX

    edit 3: cios36 rev10 appears to be installing.
     
  9. leemufc

    Member leemufc GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    142
    Location:
    busby land
    Country:
    United Kingdom
    ha sunshine its like father and son!!
     
  10. Ben.
    OP

    Member Ben. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    126
    Country:
    United Kingdom
    Unhelpful O_O.
    Anyway I seem to have my wii back as it was running backups. However Fatal Frame 4 wii doesn't load.
    The game loads up the control screen (jap language forced or not)
    The control screen fades,
    A message pops up "Wii symbolzsymbolzsymbolzsymbolzsymbolzsymbolzsymbolz"
    A sort of scream noise probably from the game is played.
    And then the screen fades to black and locks up.
     

Share This Page