Just a simple question

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Himaku, Jul 19, 2009.

Jul 19, 2009

Just a simple question by Himaku at 4:25 AM (722 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Himaku
    OP

    Newcomer Himaku Newbie

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Can a JAPAN DSi work with an acekard2i?

    Sorry if i am asking such a simple question. I wanna buy a Japan DSI so I need to know this.
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Yes ... simple question answered!
     
  3. Himaku
    OP

    Newcomer Himaku Newbie

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Okay thanks for answering my question!
     
  4. jackdanielchan

    Member jackdanielchan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    539
    Country:
    Japan
    But if you live in America, why do you want a Japanese DSi?
     
  5. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Possible reason: Japan's DSi Wares and DSi games.
     
  6. naglaro00

    Member naglaro00 Mildly disturbed

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    1,381
    Location:
    Pulse
    Country:
    Philippines
    Possible reason 2: It came out first
     
  7. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    Possible Reason 3: He's Japanese but didn't change his country setting like most people.
     

Share This Page