Hacking Jap Wii + WiiKey + REAL GAME = NO WORKY?!?!?!

HipN

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 3, 2007
Messages
548
Trophies
0
XP
140
Country
Canada
QUOTE said:
Some people at Taiwan talk about SSBB.jp (which called Super Smash Bros. X )

JP Wii console + Wiikey 1.9g + SSBB.jp =NG (can't recognize game disc)

JP Wii console + D2Ckey/D2Cpro + SSBB.jp =ok (enjoy)

(all tested under original game dvd, not backup )

but there are no pics...so waiting for more informantion.

by the way, another news
LG dvdrom can't dump the game iso

Found it over a gaf....

So, that's f***ed because I am buying the game and if it doesn't work day one, I am going to be so damn cheesed!!!
 

AshuraZro

Belongs in a museum.
Member
Joined
Feb 21, 2004
Messages
2,600
Trophies
3
Location
Ontario
XP
2,903
Country
Canada
For the love of god, let's hold back on speculation! There are enough people fucking around here, we don't need to bring in anything that could be BS from other forums too!
 

Cinos

Active Member
Newcomer
Joined
Nov 26, 2003
Messages
39
Trophies
0
Age
37
Location
Scotland
Website
sri.gunsha.com
XP
178
Country
10045988053.jpg

The showstopper bug perhaps?
 

poke50uk

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jan 28, 2008
Messages
89
Trophies
0
Age
37
Location
uk
XP
122
Country
The showstopper bug perhaps?


I could really do with a full translation
I know it goes along the lines of-
firmware update.. fail.. cannot read disk... hard reset... can read disk
Just sounds like a weird protection to me.. detecting the slightest change in current identifying the mod chip.. *speculates*
 

Scorpei

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
1,295
Trophies
0
Website
scorpei.com
XP
263
Country
Netherlands
The showstopper bug perhaps?



I could really do with a full translation
I know it goes along the lines of-
firmware update.. fail.. cannot read disk... hard reset... can read disk
Just sounds like a weird protection to me.. detecting the slightest change in current identifying the mod chip.. *speculates*
The thing covers a bug on the first set of retail discs that gives that error but runs fine after that. Or at least that's what I thought. Now please please please please please please please all shut up until you have the damn thing on disc imported and in your Wii!
 

HipN

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 3, 2007
Messages
548
Trophies
0
XP
140
Country
Canada
I'm not talking about imports. I am talking about your own region.

I have an NTSC-U console, and will get Brawl (NTSC-U) at launch. And based on the quote I posted, it seems like the protection is similar to that of Galaxy's except now it won't even let you use the real thing.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: iH