J!US patched rom does not work with YSmenu

Discussion in 'R4 DS' started by Master_SL, Nov 9, 2008.

Nov 9, 2008
  1. Master_SL
    OP

    Newcomer Master_SL Member

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    42
    Country:
    United States
    The game just gets stuck on the black screen apparentl. Is there any way around it or should I just stick with a clean ROM.
     
  2. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Because YSMenu uses the DSTT loader, check the thread in the DSTT forum.
     
  3. loony747

    Member loony747 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    156
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    This is why I prefer to have YMenu as a .nds file. If a game doesn't work on one, it usually works on the other.
     
  4. Master_SL
    OP

    Newcomer Master_SL Member

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    42
    Country:
    United States
    Ah okay thanks.
     
  5. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    You need to patch JUS yet again to get it to work on DSTT/YSmenu using the method given in the Jus DSTT thread
     

Share This Page