ITouch 2 and Sakura

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by kikoexe, Jun 17, 2009.

Jun 17, 2009

ITouch 2 and Sakura by kikoexe at 8:18 PM (1,530 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. kikoexe
    OP

    Member kikoexe GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    136
    Country:
    Philippines
    Hi, sorry for my ignorance, but i just want to confirm if the you can use the Sakura firmware on the ITouch 2? if yes, do you just put the sakura firmware in the root of the micro sd without putting the itouch2 firmware? thanks.. [​IMG]
     
  2. Davess

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    no idea how bout you try it then report the results!
    -davess
     
  3. Wabsta

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands

Share This Page