Is This Ok For A CycloDs Evolution

Discussion in 'CycloDS' started by rockstar99, Aug 26, 2009.

Aug 26, 2009
  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
  2. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    yeah i menat no lag can i play gba directly with that or do i have to start some homebrew app
     
  4. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    The CycloDS is natively compatible with the EZ-Flash 3in1, so you do not need a homebrew program to load GBA ROMs.
     
  5. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    yeh
    they will work fine with cyclo ds
     
  6. Fatboy12345236

    Member Fatboy12345236 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    247
    Country:
    Australia
    CycloDS can load GBA ROMS Nativity so there's no need to start a homebrew app. However I'm not sure if Cyclo is compatible with the new "+" model
     
  7. Todderbert

    Member Todderbert GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    411
    Country:
    United States
    Their newest official firmware 1.54 says "Partial support for EZ3in1+ (unfortunately, limitations with the new hardware
    prevent full support)"
     
  8. Chrono_Tata

    Member Chrono_Tata GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    851
    Country:
    Thailand
    As far as GBA roms go the Plus will work fine. The only problem is after you flash a game to NOR you have to restart your DS before you can play it.
     

Share This Page