1. PipeWarp

    OP PipeWarp Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 15, 2019
    Messages:
    49
    Country:
    United Kingdom
    Hello!
    Im new to the dsi homebrew scene.

    I managed to get my hands on a flipnote .cia, but i'm not sure how to use it on a dsi.

    Because its dsi ware, do i need to convert it to nds? or do i do something else

    Im using the memory pit hack, and twilight menu.

    Thanks!!
     
  2. alexander1970

    alexander1970 Austrian Guy - allowed make grammatical Errors
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    6,454
    Country:
    Austria
    Hello.:)

    Please note,you can NOT use it to Hack/Mod your DSi.
    But you can use it of course with TWiLight.:)
     
    Last edited: Jan 23, 2020
    PipeWarp likes this.
  3. PipeWarp

    OP PipeWarp Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 15, 2019
    Messages:
    49
    Country:
    United Kingdom
    Nono, i already hacked my dsi.
    i put the cia inside twilight and nothing shows up.

    I got it from https://flipnote.download/
    Is it specifically for the 3DS?

    Thanks!
     
    Last edited: Jan 23, 2020
    alexander1970 likes this.
  4. banjo2

    banjo2 little man
    Member

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    999
    Country:
    United States
    Just find it in NDS/DSi/app form, that's probably easier. I'm pretty sure you can get it via NUS Downloader.

    Edit: Currently, you also need Unlaunch installed to run DSiWare. According to Robz, the next version of nds-bootstrap won't require that.
     
    Last edited: Jan 23, 2020
    alexander1970 likes this.
  5. PipeWarp

    OP PipeWarp Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 15, 2019
    Messages:
    49
    Country:
    United Kingdom
    Yay! imma wait for the next bootstrap the, i have time. Thanks!
     
    banjo2 and alexander1970 like this.
  6. Ryccardo

    Ryccardo and his tropane alkaloids
    Member

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Messages:
    6,920
    Country:
    Italy
    `ctrtool the-game.cia --contents=whatever` should do what you want (just rename the output to srl/nds/dsi/app), so will any cia mounter like GM9 or fuse-3ds :)
     
    banjo2 and alexander1970 like this.
  7. pedroka26
    This message by pedroka26 has been removed from public view by Flame, Feb 16, 2020 at 6:17 PM, Reason: nope. dont do that again. we dont share warez on here,.
    Feb 16, 2020 at 5:23 PM Show
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Ware),