Is the Black Ops Wii headset compatible for the PC?

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by iTouchbabies, Dec 21, 2010.

  1. iTouchbabies
    OP

    Newcomer iTouchbabies Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    I was wondering if I could use the Call of Duty Black Ops USB headset for any other things such as my PC, if not are there any headsets that are compatible with the PC and the Wii?
    'Kay thanks bye, Love Meena
     
  2. RVD420

    Newcomer RVD420 Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Well I know from first hand experience that the Wii headset for COD Blacks Ops works on my WinXp PC.

    I also know that the 2 other PC USB headsets I have did not work on COD BO
     
  3. OMGshoes

    Newcomer OMGshoes Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    42
    Country:
    Canada
    I was wondering if it worked on PCs too.
    RVD420, did you have to install any special drivers?
     
  4. RVD420

    Newcomer RVD420 Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    NO special drivers needed. WinXP had the drivers needed.

    I suspect the only thing keeping a regular USB headset from working is the USBID.
     
  5. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    Which I believe can't be changed...Unless there is some sort of device that can go between the headset and the Wii and report a different USBID? Never heard of such a thing, but I don't see why it couldn't be possible.
     
  6. iTouchbabies
    OP

    Newcomer iTouchbabies Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    Thanks for the replies =) Do you think it would work with my PS3?
     
  7. X D D X

    Member X D D X GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    825
    Location:
    New Zealand
    Country:
    New Zealand
    I remember reading that it does work on the PS3. Some guy on Gamefaqs posted that. I can't confirm though.

    EDIT: See The Last post in this Thread.
     
  8. OMGshoes

    Newcomer OMGshoes Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    42
    Country:
    Canada
    Wow, that's awesome!
     
  9. iTouchbabies
    OP

    Newcomer iTouchbabies Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    That's awesome, this headset really seems like it will be worth every penny if it'll also work with my PS3. [​IMG]
     
  10. OMGshoes

    Newcomer OMGshoes Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    42
    Country:
    Canada
    I bought the headset. It works great with my PC (Windows 7), my PS3, and my Wii. [​IMG]
     
  11. Spongy562

    Newcomer Spongy562 Newbie

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    yeah to use usb headsets (like wii headbanger) you need to go to your system settings on the ps3 then change the headset settings to allow the use of usb headsets.
     

Share This Page