Installing WAD Error -1035

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bdr9, Jul 21, 2009.

Jul 21, 2009

Installing WAD Error -1035 by bdr9 at 1:06 AM (2,740 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. bdr9
    OP

    Member bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    558
    Country:
    United States
    Hello.

    I am having a problem installing WAD files. The WAD I am trying to install is a channel for USB Loader GX. I am using WAD Manager 1.4 mod on system 4.1U. I am choosing IOS249 (rev 13b). Here is a log from SignCheck:

    CODESignCheck 0.3 aka /dev/nintystuff build report
    Wii region Usa
    Wii unique device id ******* I don't know if it is OK to post this but I'm sure you don't need it

    IOS number "Trucha bug" "Flash access" "Boot2 access" "Usb2.0 IOS tree"

    IOS250 (ver 65535) Enabled Disabled Disabled Enabled
    IOS249 (ver 13) Enabled Disabled Disabled Enabled
    IOS61 (ver 4890) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS60 (ver 6174) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS55 (ver 5149) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS53 (ver 5149) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS38 (ver 3610) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS37 (ver 3612) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS36 (ver 1042) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS35 (ver 3092) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS34 (ver 1039) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS33 (ver 2834) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS31 (ver 3092) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS30 (ver 1040) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS28 (ver 1288) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS22 (ver 7) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS21 (ver 514) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS20 (ver 12) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS17 (ver 512) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS15 (ver 257) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS14 (ver 7) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS13 (ver 10) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS12 (ver 7) Enabled Enabled Disabled Disabled
    IOS11 (ver 10) Enabled Enabled Disabled Disabled


    Does anyone know why this is happening? I have looked at http://fathertom.net/hardwii/pictures/wii_...error_codes.pdf and apparently the trucha bug is not present, but I am choosing IOS249!!!!! The only one that has it disabled is IOS60. System menu IOS. ???
     
  2. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    Do other WAD files work?
     
  3. bdr9
    OP

    Member bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    558
    Country:
    United States
    i have not tried any but i will in a little bit and then i will get back to you.
     
  4. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    you shuld try different wad as it may be a corrupt DL or something
     
  5. bdr9
    OP

    Member bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    558
    Country:
    United States
    Is that what my error (1035) would generally mean?
     
  6. Prawnmatic

    Newcomer Prawnmatic Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    Australia
    I had exactly the same problem with exactly the same wad file recently. Other wads were installing OK, just when I tried to install the new USB loader GX channel it gave ret error 1035. I tried deleting the channel using the Wii's data management but this didn't work either.
    The solution was to use AnyTitleDeleter and then delete the channel "ULNR" from you Wii. Attempting to do this gave me an error and then prompted me to try a low-level delete. Hit yes, another error popped up but afterwards ULNR was removed from my system and the new wad installed ok.
    Give this a go and let us know how it works.
     
  7. backyardpyro

    Newcomer backyardpyro Newbie

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I've been workin on this for so long now i almost couldn't remember what i was trying to do! This fixed it for me!!!

    Thank you very much!
     
  8. urherenow

    Member urherenow GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    2,526
    Location:
    Japan
    Country:
    United States
    @bdr9

    Thanks for posting that output. I had not used signcheck yet so I didn't fully understand what it was for. I must say.. that's cool as heck!
     
  9. bdr9
    OP

    Member bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    558
    Country:
    United States
    Sorry for the wait. After successfully installing a different (wiiware) wad, I tried Prawnmatic's solution and it worked. Thanks a lot!
     

Share This Page