installing online games on a cd will it play?

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by alkahest, Mar 15, 2011.

Mar 15, 2011
  1. alkahest
    OP

    Member alkahest GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    if i install a game on a cdrom will it play (online)????


    ty
     
  2. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,797
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    I don't think so.
    I know it will play off an external harddrive/Flashdrive
     
  3. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    I don't understand you.

    Please search Google for the following phrase:
    "beginners' guide for conversations on the internet"
     
  4. _Chaz_

    Member _Chaz_ GBAtemp's Official Mook™

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5,624
    Country:
    United States
    How'd you not understand that?
    Perhaps you have a comprehension problem.
     
  5. L_o_N_e_R

    Member L_o_N_e_R GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    an actual cd rom is 700mb big... and i doubt games are that small anymore

    even if you dont use that and use a dvd instead your dvd drive is slower than a hard drive or flash drive and you will lag horribly

    just do what catboy says and you'll be fine
     
  6. alkahest
    OP

    Member alkahest GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    so can i use a flashdrive instead?
     
  7. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    It has nothing to do with read speed, it's more the fact that it can't be written to.
    This will cause problems if the game needs an update (even a tiny update) and most likely you will not be able to connect due to a different version of the game.
     
  8. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,797
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    I would suggest using an external harddrive since it has more space for later updates, but if you have a large enough flashdrive, it might work.
     
  9. RNorthex

    Member RNorthex GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    443
    Location:
    wonderland
    Country:
    Hungary
    some does, some don't
    if it keeps getting updated or change/save files, it won't

    i ran lineage 2 from a DL-dvd to log sy in for 5 min, just can't save screens/movies

    better use external hdd
     
  10. alkahest
    OP

    Member alkahest GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    ok ty guys
     

Share This Page