Install FBI installer in H&S problem

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by hahaha1234, Jan 6, 2016.

  1. hahaha1234
    OP

    hahaha1234 Member

    Newcomer
    1
    Sep 15, 2015
    Netherlands
    I booted up my emunand(10.3) and opened the browser to launch the rxtools.dat.
    But it doesn't launch. what do I wrong. and after I closed the browser I got a sort of program with a black icon and question marks
     
    Last edited by hahaha1234, Jan 6, 2016
  2. Elemi

    Elemi Yo!

    Member
    3
    Feb 29, 2012
    England
  3. hahaha1234
    OP

    hahaha1234 Member

    Newcomer
    1
    Sep 15, 2015
    Netherlands
    I tried that one too and it didn't worked either
     
  4. Elemi

    Elemi Yo!

    Member
    3
    Feb 29, 2012
    England
    Have you got the original rxtools.dat in your root? also did you create the firmware.bin and place it in root too?
     
  5. ethanej

    ethanej Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 17, 2015
    United States
    You can't launch rxtools from in emunand on 10.3 to install FBI. You have to use the browserhax from sysnand and when the bottom screen glitches you press and hold the L button and then a menu appears that will allow you to install FBI.
     
  6. Tjessx

    Tjessx GBAtemp Maniac

    Member
    5
    Dec 3, 2014
    Belgium
    sort of fixed it, for now anyway.... i should actually pay some attention to the server. it haven't checked on it in months
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice