I'm worried about my class 6

Discussion in 'CycloDS' started by Le Reveur, Jan 5, 2009.

Jan 5, 2009

I'm worried about my class 6 by Le Reveur at 5:56 PM (1,123 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Le Reveur
    OP

    Newcomer Le Reveur Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    My Cyclo DS is coming today, and the only thing I'm worried about is my micro sd.
    I know the class refers to the writing speed and not the access time, and as I've read I've seen more and more people swear by their class 4 mirco sdhc.
    (I got the class 6 because it was cheaper, somehow)

    So is there any compatibility issues with a class 6?
    (Like POR or worst of all...TWEWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    Tnx!
     
  2. DokiDoki98

    Member DokiDoki98 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    394
    Location:
    Behind you
    Country:
    United States
    teh microSD does not affect compatibility, all games compatible(i think =P)
     
  3. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    It depends on the brand you bought.
    But generally there shouldn't be any problem.
     
  4. TraumaHoundNDS

    Member TraumaHoundNDS GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    355
    Location:
    Seattle, WA, USA
    Country:
    United States
    While I haven't played TWEWY (though, as I think of it, it's been on my Cyclo for a while now) I haven't had any problems with my 8GB/Class6 A-Data with any other game I've played.
     
  5. Le Reveur
    OP

    Newcomer Le Reveur Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    tnx guys!!
     
  6. KillerKlown

    Newcomer KillerKlown Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    23
    Location:
    Texass
    Country:
    United States
    My Class 6 Transcend 8GB card is giving me trouble with Ultimate Mortal Kombat... Have u tried it on yours?? That seems to be the only game it does not like where there are other files that reside on the flash card.. [​IMG]
     
  7. Chrono_Tata

    Member Chrono_Tata GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    851
    Country:
    Thailand
    Perhaps it's a trouble with the rom and not the card? Have you tried downloading a new clean dump?

    EDIT: Oh, sorry, I didn't see your other thread before replying. Don't know what the problem is then.
     

Share This Page