I'm an idiot, DSi update help please

Discussion in 'Acekard' started by Splodyhead, Mar 24, 2010.

Mar 24, 2010
  1. Splodyhead
    OP

    Newcomer Splodyhead Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Hi guys, today I just got wireless and I decided to finally get into the DSi Shop.

    Well, I updated it but now I can't access my Acekard2i games.

    I was wondering, if there was any way to bypass it or get it back before the update?

    Thank you so much. [​IMG]
     
  2. Splodyhead
    OP

    Newcomer Splodyhead Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    (Any patch or fix),

    Thanks [​IMG]
     
  3. lezperez

    Newcomer lezperez Member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    23
    Country:
    United Kingdom
    For a start its the wrong forum. Secondly try googling how to update your acekard 2i for dsi 1.4 firmware
     
  4. linuxares

    Member linuxares GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,387
    Country:
    Sweden
    Sorry, this is the Wii forum. Maybe a Mod can move it.
     
  5. Splodyhead
    OP

    Newcomer Splodyhead Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Thank you so much. [​IMG]
     
  6. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    You need to update your AK2i's firmware.
    It's not the same as the firmware you put on the microSD, it's what tells AK2i to boot.
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=174523&hl=acekard

    But to update it, you need to run an update file from the AK menu, so...got a DS Lite handy?
     

Share This Page