If I upgrade to 3.4e, will....

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Col70, Feb 10, 2009.

Feb 10, 2009

If I upgrade to 3.4e, will.... by Col70 at 5:12 PM (714 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Col70
    OP

    Member Col70 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    United Kingdom
    I'm currently on 3.2e with what looks like corrupted ios. If I upgrade to 3.4e, will it basically overwrite everything in my wii system when it updates and will i lose all of my channels that I currently have?
    [​IMG]
     
  2. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    If all your IOS's would be corrupted, your Wii won't work, and you wouldn't be able to update...

    If your Wii still works, use simply AnyRegionChanger, to reinstall 3.2e.
     
  3. Col70
    OP

    Member Col70 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    United Kingdom
    Have tried it but still no luck! Basically I want to wipe the slate clean and have my Wii in the same state it came in without any hacks installed etc. Not bothered if I lose HBC but really don't want lose gamesaves and channels - will a system update to 3.4e have any effect on those?

    Oh and the reason for all of this is....
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=133...p;#entry1752666
     
  4. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    You won't lose normaly any Gamesave (except Twilight Hack), or official Channels from Nintendo. You will maybe lose Channels that someone else created, but not Channels from WiiWare, VC, etc... .

    @Preloader/Homebrewchannel: Can't you load a boot.dol direct from Preloader? I'm not shure in this, but if yes, why not load directly the Any Region Changer?
     
  5. Col70
    OP

    Member Col70 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    United Kingdom
    Tried that as well as Wad Manager and neither work... so looking like an update is my last option..........
     

Share This Page