1. heliopause

    OP heliopause Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    I felt the overwhelming need to play some of my old PC games and saw that I fucked up my ISpy games so much that they didn't read anymore.
    So I downloaded a copy of the game via the internet and found that the one game was a bin file, so I opened with PowerISO and extracted the files. Then I got very confused.
    http://imgur.com/gallery/gORnC
    Now AUTOPLAY opened up the installer and I installed the game just fine, the last image is a picture of the folder that was made by installing the game.
    The DATA file had nothing I could use, decom95 gave me an error message (DeCom can only be installed on windows 95)
    DirectX8 file was filled with dll files and dxsetup basically ran and did nothing I can find.
    Every application just told me to put in the CD Rom, which I don't have, so I assume there is somthing in there to make it thing there is a CD Rom, I just can't find it.
     
  2. Joe88

    Joe88 [λ]
    Global Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    12,623
    Country:
    United States
    just mount the bin file with poweriso virtual drive
     
  3. souler92

    souler92 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 5, 2017
    Messages:
    394
    Country:
    Netherlands
    download daemon tools lite, and mount it like joe88 said
     
  4. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    20,897
    Country:
    Norway
    Mounting the ISO should work. Alternatively, you may be able to find a NoCD crack for it, I tend to prefer those.
     
  5. heliopause

    OP heliopause Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    Mount which file in the bin file? The whole thing?
     
  6. pwsincd

    pwsincd Garage Flower
    Developer

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    3,640
    the whole .bin file
     
  7. Joe88

    Joe88 [λ]
    Global Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    12,623
    Country:
    United States
    right click on the bin file and go to poweriso, set number of drives to 1, right click again and mount the bin file to the new virtual drive
     
  8. heliopause

    OP heliopause Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    Thank you, I got it running just fine :)
     
Draft saved Draft deleted