I keep getting this "popping" noise when browsing GBAtemp

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by The Teej, Mar 12, 2008.

  1. The Teej
    OP

    Former Staff The Teej Also known as The Tjalian

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    4,210
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I'm using Firefox and Windows. It happens no matter where I am on the website.

    This is rather annoying, I can't even determine what's causing it. Any ideas?
     
  2. fischju

    Member fischju Rehabilitated Jaywalker

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    1,940
    Country:
    United States
    I'm getting this too. I thought it was my PC, I was going crazy trying to find it!

    Posts merged

    wtf is
     
  3. htrain

    Newcomer htrain Newbie

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I'm getting it to anyone know what it is yet

    Posts merged

    I'm getting it to anyone know what it is yet
     
  4. fischju

    Member fischju Rehabilitated Jaywalker

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    1,940
    Country:
    United States
    I do not know.


    *disables java, javascript, plugins, sounds, gifs*


    Woo, gone. But that stupid blank box is still there. It was hell to get to this thread.
     
  5. Logan_

    Newcomer Logan_ Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    27
    Country:
    United States
  6. Hyperlisk_

    Member Hyperlisk_ GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    187
    Country:
    United States
    If you have Ad-Block for Firefox, just Ad-Block it...
     
  7. Logan_

    Newcomer Logan_ Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    27
    Country:
    United States
     

Share This Page