I keep getting the error ret -1

Discussion in 'Wii - Hacking' started by musicman61554, Apr 1, 2009.

Apr 1, 2009
  1. musicman61554
    OP

    Member musicman61554 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    216
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    While installing the Cios rev9. I tried the wad and network install and still keep getting that damn error. I dont have anything plugged in the other slots on the wii. I have the right wad and cIOS just curious what the hell am I doing wrong here? I have read many posts and they are getting the error I am but on different occasions.
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    What system menu version are you on?
     
  3. musicman61554
    OP

    Member musicman61554 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    216
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
  4. MertenNor

    Member MertenNor GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    172
    Country:
    Norway
  5. musicman61554
    OP

    Member musicman61554 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    216
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    That doesnt help me. I get the error when I try to install the cIOS Rev 9.
     

Share This Page