I got 2 other Computer Related Questions

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by UnseenHero, Aug 17, 2009.

Aug 17, 2009
  1. UnseenHero
    OP

    Member UnseenHero The UnseenHero

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    587
    Location:
    At Home
    Country:
    Canada
    WirelessRouter/Laptop

    Ok well i have a wireless router in my house which is accesible to everyone. (my dad set it up and he doesnt know much about computers) So there is no password and anyone could go on/ But my dads laptop is special. When i try to connect wirelessly it doesnt work. So after trying and trying i gave up. Then a few days ago my cousin tried to fix it.(person who prob knows most about ocmputers in my family) And he found out that the one for the laptop had a password. So after trying things out we couldnt find it and he had to leave. So he told me this
    "Find your ip adress of you wireless router then eneter it into your browser."
    So i did as he said. But when i put it in theres a thing that asks for a username and password. And i dont have any idea whats the username and password.

    Adobe After Effects CS4

    Recently i have been getting into making videos. And i found an awesome software to make intros. Adobe after effects. So i went on the website to see the price at students price. It was 360 some thing dollars. So i was like thats alot. I checked regualr price. 999.99$. My dad wouldnt buy me that so i went to youtube find a way to get it for free. I found a way and there wasnt any comments on how the didnt get it to work. So i tired it out. But i had a dilema. My computer doesnt have enough ram. So i tried it on my dads laptop (one i was talking about earlier) Right away when i start it up it says (Not Responding.)
    So i dont know how to make it work. I tired it on my computer but i dont have anything to start it up(like i cant find it) So now i am just unistalling it until i can get an answer

    Youtube video was this:http://www.youtube.com/watch?v=jWY2yYQwryM
     
  2. Cermage

    Member Cermage GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    1,702
    Country:
    Australia
    with your wireless. if you havent changed any settings after buying it. the default user/pw should be admin/admin.
     
  3. UnseenHero
    OP

    Member UnseenHero The UnseenHero

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    587
    Location:
    At Home
    Country:
    Canada
    I tried admin admin on both things that required a password
    the things where the password for the laptop yo use the router. It asked for a 8letter password. And the one to check my ip adress it said something like
    "401 not authorized" or something like that
     
  4. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,188
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    what type of router is it and model?

    there are usually databases online which tell you the default username and passwords for routers
     
  5. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    for after effects. don't use Youtube for warez! lol torrent it! [​IMG]
     
  6. UnseenHero
    OP

    Member UnseenHero The UnseenHero

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    587
    Location:
    At Home
    Country:
    Canada
    Joe88: its a D-Link 802.11g/2.4GHz Wireless Router hope thats also the model :S

    Juggernaut: Lol after i got it from youtube my cousin told to torrent it but i just wanna try it with the 30day trial but it doesnt seem to work [​IMG]
     
  7. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Typing the router's IP address into your browser is to let you access the router's settings menu.
    No that isn't the model number. There should be a sticker on the router with it written on. Once you've got that, there's a list of some default passwords here.
     
  8. UnseenHero
    OP

    Member UnseenHero The UnseenHero

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    587
    Location:
    At Home
    Country:
    Canada
    Model No.: DI-524
    thats model number i already put ip adress into browser it said i needed a password to log in i tried admin admin didnt work [​IMG]
    ill try ur link
     
  9. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    If you wanted a 30 day trial, you could get it from Adobe's website, though it'd require an account, so I suppose that would be annoying. It'd probably be better than getting it from some random RAR off of Megaupload/Youtube if you just want a trial. Afterwards, you can just download a crack/keygen without having to torrent an entire install.

    http://www.adobe.com/products/creativesuit...llection/trial/

    Most websites just link to this page rather than host it themselves so I haven't found a separate link aside from Adobe's website.

    Keep in mind that they're only TRIALS, but like I said, you could get a crack as those have worked on the trials, which are just full installs not unlocked.
     
  10. UnseenHero
    OP

    Member UnseenHero The UnseenHero

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    587
    Location:
    At Home
    Country:
    Canada
    TheWingless i already have the crack just adobe aftereffects itself doesnt wnana load up on my desktop (sadly it is old and i only have around 500something mb of ram) and theres nto enough space on my dads laptop (need around 2.5gb 1.17gb left)
     

Share This Page