I could really use some help :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LightyKD, Apr 29, 2009.

Apr 29, 2009
  1. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    Ok, so I got everything up and running but i have 2 problems that are kicking me in the ass. First, I cant get my Preloader hacks to work. I keep getting the "your hacks for system 417 are not found" notice. Secondly i cant get my DVDX to work. I have the cios for usb2.0 installed and I have DVDx installed to ios 202 but its not working... PLEASE HELP!!!
     
  2. Shadowluigi323

    Newcomer Shadowluigi323 Advanced Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    73
    Country:
    United States
    1) Do you have "hacks.ini" in the root of the sd card and if you dont have it download softmii it comes with it just rename it from hacks.NTSC.ini > hacks.ini

    2) Don't know much i just installed it and used it to see movies.
     
  3. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    For some reason I had to do a normal DVDX install to get it to work in MPlayer CE 0.5
     
  4. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    1) I have hacks.ini in the root of my card and I still get that message

    2) @ FenrirWolf: Do you have the USB Cios installed or not?
     
  5. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    I just re-formatted my card and once again placed the hacks ini in the root and preloader still isnt picking up on it [​IMG]
     
  6. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    Not trying to keep bumping but My DVDx problem has been solved but the issue with Preloader remains. [​IMG]'
     
  7. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    THIS PLACE IS NOT A BLOG.

    God, LightyKD, every single time I see you post on a thread, you'd make it like a blog (Posting twice, thrice).

    About the hacks.ini, are you using SDHC? Preloader does not support SDHC so use a normal SD Card, just once (Ya, launch Preloader, apply the hacks, and you're done).
     
  8. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    Stop hatin on my blogging style and YED im using a standard SD card and im still getting the message.
     
  9. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    But it's against the rules to double-post, triple-post for your case.

    And yes, about the blogging style, I really meant double/triple post.

    I think your problem lies within either the:

    1)hacks.ini
    2)SD Card

    Let's run a troubleshoot. Make sure that the file is named hacks.ini (Not HACKS.INI or Hacks.ini) and placed in the root of your SD Card.

    Then again, from your post history, I can see that you are running on Mac (Which I presume doesn't have Notepad to open the hacks.ini? I'm not familiar with Macs). So........ you gotta find a way to look into the hacks.ini and confirm the hacks version is 417 (Not 416 or 418).

    If everything is confirmed, then the problem lies in your SD Card [​IMG].
     
  10. icebrg5

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    Open your hacks.ini file on the computer and go to the very last line and hit enter.

    It will make an empty line at the very bottom after all the hacks text.
    Some people have reported thats why hacks dont show up.

    Thats how its set up on mine and i have region free hacks.(Not sure if it works though because i dont have a game to test it)
     
  11. vettacossx

    Member vettacossx Wii Theme Team Founder

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    1,329
    Location:
    Right Behind You! Uh Oh!
    Country:
    Ireland
    SERIOUSLY NOTHING TO DO WITH HATIN OR BLOGS ....BUT USE THE FUCKING EDIT POST TAB OR YOUR GONNA GET A LOT OF HATE! LIKE THESE HERE CAPS DO! LOL

    uninstall dvdx and just do the "normal" install if you do not have a modchip you dont need to specify the ios it installs on just click "normal install" also try a new hacks.ini using HIC (hacks INI creator) be sure to run Hacks.ini remover before adding your new and fresh hacks.ini file [​IMG]
     

Share This Page