i am stuck

Discussion in 'Wii - Hacking' started by smokiey, Aug 25, 2009.

Aug 25, 2009

i am stuck by smokiey at 10:30 AM (956 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. smokiey
    OP

    Newcomer smokiey Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    19
    Location:
    Uden
    Country:
    United States
    my wii is version 4.0e

    i have installed homebrew with bannerbomb

    the problem is i looked a year ago how i can modify my wii for backup loaders and that stuff so i deleted some stuff and installed until i couldn't delete either install anymore though my wii starts up normally i still can play normal games.

    i get these errors if i install something
    if i install ios35-64-1040.wad with waninko wad manager 1.4 i get eroor-1035
    and if i uninstall i get error -1017

    if i use iosdowngrader or something like that my wii just restart itself and nothing happens

    and if i install cios 249 i get error-1

    please help me
     
  2. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    Do the official update to 4.1 and start over from there.

    There are superb tutorials here, just go and do exact what they say and you will be fine.
     
  3. smokiey
    OP

    Newcomer smokiey Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    19
    Location:
    Uden
    Country:
    United States
    tanks didn't know i could start over if i did that
     
  4. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    NP, just update and follow one of the newer guides here.

    DonĀ“t forget to backup your Nand with BootMii before doing anything to your Wii.
     
  5. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Good to hear that you've fixed it but do you have a link to the tutorial you were using?
     
  6. smokiey
    OP

    Newcomer smokiey Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    19
    Location:
    Uden
    Country:
    United States
    i had some used together i shall explain how i did it

    i first used bannerbomb for hbc and then i installed divx and bootmii i thought with that i could already run backuped games but no

    later on i found a new guide with backuploader i installed the divx again and installed ios 38 rev6 and using wads installed a backuploader i got an error then it were two message wrote over each other so it was unreadable

    i installed some random cios and cmios and downgraded something until i could do anything at all

    used the title deleter but didn't work so i gave up the wii still works on normal games

    but now i tried again and upgraded to version 4.1e and installed hbc and divx with bannerbomb. but bootmii couldn't be installed some errors and when i exitet the wiihack there came an error flug data to sd card failed then it froze and now i am here
     
  7. Spidy1000

    Member Spidy1000 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    499
    Country:
    Netherlands
    sounds like a compatibility issue with the SD Card. Try reformatting the card and 'prepare' it again with hackmii installer and try again to install bootmii
     
  8. smokiey
    OP

    Newcomer smokiey Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    19
    Location:
    Uden
    Country:
    United States
    it didn't work i formatted it from fat32 to fat and tried to install but it still says
    mounting sd card ...
    creating /bootmii...

    failed (-2)

    exit

    and then when i exit the menu where the installs are

    hbc install
    hbc uninstall


    divx install
    divx uninstall


    bootmii install

    exit

    and then when i press exit it says flushing sd card log

    flushing log to sd card failed
     
  9. smokiey
    OP

    Newcomer smokiey Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    19
    Location:
    Uden
    Country:
    United States
    i just installed the ios patch and everything went right only that i dont have bootmii and the nand backup only preloaader
     
  10. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    Try another SD Card, maybe this takes care of the problem.
     

Share This Page