HP 5187URF2 bluetooth wii?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Aimen, Jan 23, 2009.

Jan 23, 2009

HP 5187URF2 bluetooth wii? by Aimen at 4:53 PM (3,882 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Can i use the apter from HP 5187URF2 bluetooth apter mouse to sync the wii controll? Is there any drivers to it?
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    You don't need drivers, just bluesoleil or any bluetooth software to sync your Wiimote to the PC...!! [​IMG]
     
  3. david432111

    Member david432111 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    859
    Location:
    Denmark
    Country:
    Denmark
    Wouldn't this go in the wii hardware section?
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico

    That too, wrong section [​IMG]
     
  5. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    If i can use this?

    [​IMG]

    Please, can i?
     
  6. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    A picture of some unidentified hardware? Sure, why not.
     
  7. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    xD

    Of course, the Wii only accepts signals from pictures if it has the DemodulateMii chip installed. (Perfect moment, no?)
     
  8. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico

    [​IMG]
     
  9. g00s3y

    Newcomer g00s3y Advanced Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    74
    Country:
    United States
    Yes!!! I forgot completely about that, Arm, where can i purchase the DemodulateMii chip. I checked home depot but they said they were out of stock and wouldn't be getting any in till March, I want it now!!!
     
  10. moriphiend

    Newcomer moriphiend Member

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    XD
     
  11. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    -.- But seriously, can i?

    And the picture was from a HP 5187URF2! Idiot!
     
  12. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    Depends. You'll have to contact sales@demodulatemii.com (site might be down) for a chip.

    The chip contains the necessary drivers you are needing.
     
  13. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    No /you/ cant.
    Most other people in the world can, just not you.

    The only way to make it work is to send me $300 USD through paypal, and wait 47 years until your snailmail arrives with suspicios instructions and suicide pills
     
  14. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    Concidering the image name is apterbtwdz6.jpg, how is anyone who doesn't have one supposed to know that that's the HP 5187URF2?

    I thought it was the 1D10-T model of the DemodulateMii.

    Here's the answer your looking for...

    If it can accept a bluetooth connection from ANYTHING ELSE THAT HAS BLUETOOTH, then YES, you can sync your Wii Remote with your PC with that.

    Press 1+2 when you have the 1D10-T in search mode... it'll see the Wii Remote, and connect it.
     
  15. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Finally a good answer! Thanks! But in the device manager, it says that is a normal HID-thing, that are to the mouse of course! But no devices about bluetooth, so i don't think it works. But thank for you answer!
     
  16. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Did you pressed 1 +2 and the wiimote leds stayed blinkin' a while...??? if your sdlalsdhlfasdfasHP can find bluetooth devices, then it should work, if not then you're doing something wrong, I used a 5 usd dongle and it worked, I can't believe that your 100 usd kjfjsldjlbjsdlfHP can't do the job...!!! [​IMG]
     
  17. dottor_male

    Member dottor_male GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    181
    Country:
    Italy
    If it can, switch it to discovery mode (were it look for devices, I use the windows driver so I click on the windows bluetooth icon in the systray) and press 1+2 on the wiimote.
    I have a very old Sitecom Bluetooth dongle (15 euro 4 years ago) and it works.

    Note that you need to use GlovePIE if you want to do ANYTHING with the wiimote (it's free)...
     
  18. linuxares

    Member linuxares GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,387
    Country:
    Sweden

Share This Page